Najnovije

MAJKA MONSTRUM: Tukla sina šipkom i kanapom jer nije znao priču o Pinokiju

U Kini je aktuelan slučaj devetogodišnjeg dečaka kog je majka tukla kanapom, jer nije znao priču o Pinokiju. Fotografije dečaka, kog majka nije prvi put tukla, razbesnele su javnost u Kini kada su se pojavile na internetu.
Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

NJegova majka, koja ga je usvojila od siromašnih rođaka da bi mu pružila bolji život, sada je uhapšena, a povrede su otkrili nastavnici iz dečakove škole. Ova 50-godišnjakinja je usvojila dečaka kada je imao šest godina. Ona ga je tukla i metalnom šipkom i šutirala ga, a na njegovom telu ostali su brojni ožiljci i posekotine. Nastavnici iz njegove škole saznali su po prvi put da ga majka tuče pre šest meseci, ali nisu reagovali jer su mislili da se to desilo samo jedanput. Kada je njegova učiteljica primetila povrede na njegovom telu, kao i da se mališan sve više povlači u sebe i plaši drugih ljudi, nadležni iz škole su ga odveli na ispitivanje. Dečak je rekao da ga je majka tukla jer nije znao odgovore vezane za priču o Pinokiju koje mu je ona zadala kao dodatni domaći. Škola je kontaktirala njegovu majku, koja je priznala da je stroga sa njim i da samo želi da promeni njegove loše navike, prenosi Dejli Mejl. Dečaka su sada vratili u biološku porodicu, a majku su uhapsili i pokrenuli istragu. Sa njim radi nekoliko stručnjaka i psihologa da bi mu pomogli da prevaziđe ovu traumu.
Pročitajte još:MASAKR KOJI JE SRBIJU ZAVIO U CRNO: Ispovest žene masovnog ubice iz IvančeJEZIVI IZVEŠTAJ: Ukrajinski vojnici grupno silovali 26-ogodišnju devojku
Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA