Najnovije

TALAČKA KRIZA U PARIZU: Naoružani napadači drže kao taoce 10 osoba

Naoružani napadači zauzeli su jednu prodavnicu u blizini Pariza. U njoj se u trenutku napada nalazilo oko 10 osoba, objavio je AFP. U toku je policijska akcija.Prema izvještaju lokalnih medija, dva do tri napadača upala su u prodavnicu Primark u Villeneuve-la-Garenneu oko 6:30 po lokalnom vremenu.
Foto: Google Street View

Foto: Google Street View

Policija zasad veruje da se radi o pokušaju oružane pljačke. Policija je navela da su specijalne snage poslate na mesto incidenta u Villeneuve-la-Garenneu , prenela je agencija AFP.Rojters dodaje da je izvor iz policije potvrdio da se 10 osoba vode kao nestala, ali nije mogao da potvrdi izveštaje da su uzeti kao taoci. Prema pisanju Le Figara koji citira policijske izvore, jedan zaposleni Primarka poslao je sms prijatelju oko 7 sati ujutro u kojoj je napisao da su u prodavnicu upala dva naoružana muškarca. Specijalna policija okružila je prodavnicu dok su okolne trgovine zatvorene.Incident se dogodio u mestu Vilnuvo la Žaren u regionu Ot-d-Sen severozapadno od francuske prestonice. Za sada nema izveštaja o žrtvama ili pak zahtevima otmičara.
Pročitajte još:MA KAKVI NAVIJAČI: Vučića gađalo i obezbeđenje organizatora, vređao ga i voditelj programa u Potočarima (VIDEO)OVO MORA DA SE KAŽE: Da nije bilo ovih zločina nad Srbima danas ne bi bilo groblja u Potočarima!
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA