Najnovije

KAKAVA TRANSFORMACIJA PRIJOVIĆKE: Sad je riba i po, ali uplašićete se kad vidite kako je izgledala na njenom prvom nastupu! (FOTO/VIDEO)

Aleksandra Prijović prvi put se na televizijskim ekranima pojavila u sedmoj sezoni emisije "Zvezde Granda".

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

Aleksandra je još kao mala, pokazivala je veliki talenat za pevanje. Nastupala je na mnogobrojnim priredbama i društvenim događajima, a pažnju na sebe skrenula je pojavljivanjem u "Zvezdama Granda".

Pozdrav iz Ljubljane 😘 Hvala @frizerskistudiokristal za frizuru 😍

Fotografija korisnika Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) dana 1. Okt 2016. u 5:08 PDT

Sa trinaest godina, snimila je dve pesme ("Majko" i "Boli svaka tvoja reč") u produkcijskoj kući "Mega sound", da bi potom u Zvezdama Granda 2013. godine osvojila je četvrto mesto i očarala javnost. NJen pevački talenat tada, kao ni sada, ne dovodimo u pitanje, ali moramo priznati da se Aleksandra od ovog svog prvog televizijskog pojavljivanja totalno transformisala!
Tada nije bilo ni traga ni glasa od seksipila kojim Prijovićka danas zrači, a moguće je da se pevačica podvrgla i estetskim zahvatima s obzirom da joj se lik skroz izmenio.

Uzivanje u novom Boutique-u na Novom Beogradu 🔝

Fotografija korisnika Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) dana 3. Okt 2016. u 6:33 PDT

Prijovićka je tada kao nagradu dobila pesmu "Još večeras plakaću za tobom", a iste godine snimila je i duet sa pobednikom te sezone Amarom Jašarspahićem.

Veceras klub "Moa" Zeneva, sutra "Palatium", Ljubljana 😘😘😘😘

Fotografija korisnika Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) dana 30. Sep 2016. u 3:39 PDT

Sledeće godine pesmom "Za nas kasno je" postiže veliki uspeh, budući da je pesma birana za jedan od najvećih hitova 2015. godine, dok u decembru 2015 snima duet "Šta bi" sa MC Stojanom i predstavlja spot za isti. Konačno, u maju 2016. godine izdaje pesmu "Totalna anestezija" i postiže apsolutni uspeh! Pogledajte razliku u njenom izgledu od pre tri godine i biće vam jasno koliko se promenila: Otkopčala je brus i sevnulo je sve! Pogledajte OVDE najpoznatije gole grudi svih vremena  Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA