Najnovije

ŠIRI SE KOALICIJA PROTIV MILA: Lekić prihvatio ponudu?

Nosilac izborne liste velike koalicije Ključ i lider Demosa Miodrag Lekić objavio je indirektno, večeras u Bijelom Polju, da je za njih prihvatljiva ponuda Demokratskog fronta o zajedničkom formiranju vlasti bez DPS-a.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

On je saopštio da vlast treba da se gradi bez DPS-a i njihovih partnera, te da se odluka o učlanjenju Crne Gore u NATO mora doneti na referendumu.
Kada je u pitanju premijersko mesto u novoj Vladi, Lekić smatra da na tom i ostalim pozicijama treba da budu najstručniji ljudi. Demokratski front je ponudio Ključu nekoliko principa za formiranje Vlade bez DPS-a i njegovog lidera Mila Đukanovića. Među njima su da će odluka o učlanjenju Crne Gore u NATO biti doneta na fer i slobodnom referendumu, kao i da niko ne može imati imunitet od suočavanja sa pravdom. Četvrti princip je da u novoj Vladi neće učestvovati ministri iz Đukanovićevih vlada, a peti da će izborna opoziciona lista koja osvoji najviše glasova na izborima predložiti kandidata za premijera. DF je u međuvremenu odustao od četvrtog principa. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA