Najnovije

Stefanović protiv novinara: Incidenti ispred zgrade suda!

U Višem sudu u Beogradu u utorak je počelo suđenje - ministar policije Nebojša Stefanović protiv NIN-a, a ispred zgrade došlo je do incidenta kada su se sukobile dve grupe građana - jedna u kojoj su pristalice Stefanovića i druge koje su nosile transparent "Protiv terora vlasti".

Nebojša Stefanović (Foto: JuTjub)

Među okupljenim građanima ispred zgrade suda u Timočkoj ulici je i gradski menadžer Goran Vesić. Oni su ministra Stefanovića, koji je i potpredsednik SNS, dočekali ovacijama.
S druge strane grupa građana držala je transparent na kojem piše "Protiv terora vlasti". Oni su Stefanovića dočekali negodovanjem. U jednom trenutku došlo je do međusovnog koškanja dve grupe, ali ih je policija u civilu vrlo brzo razdovojila, tako da nije došlo do ozbiljnijih incidenata. U tom metežu građanima sa transparentima polomljeni su drveni držači, ali su ih oni vrlo brzo zamenili. Stefanović je tužio NIN i novinara i urednika tog lista Sandru Petrušić i Milana Ćulibrka. Povod za tužbu je tekst u NIN od 16. juna ove godine pod naslovom "Nebojša Stefanović, glavni fantom iz Savamale", a koji je bio i na naslovnoj strani tog nedeljnika. Tekst se odnosio na ulogu ministra Stefanovića u rušenju tri objekta u Hercegovačkoj ulici i u njemu se navodi: "Rušenje u Savamali uključivalo je više različitih struktura: državne i nedržavne i više nivoa vlasti po vertikali. Otuda je odgovornost gradskog vrha nesporna. Jedino što nije dovoljna. Jer takav posao nije bio moguć bez znanja i pomoći ministra policije." Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA