Najnovije

PRELETAČEVIĆ PORUČIO NIKOLIĆU: Suza mi krenula, ti si taj!

BEOGRAD - Lider mladenovačkog pokreta “Sarmu probo nisi“ LJubiša Preletačević beli ističe da je govor predsednika Nikolića "govor pravog predsednika".

LJubiša Preletačević (Foto: Jutjub)

“Svaka čast na ovom govoru, suza mi krenula! Ovo je govor pravog predsednika, ti si taj“, napisao je Preletačević na Tviteru i okačio govor predsednika Nikolića.
Nikolić je ranije tokom dana, na godišnjoj konferenciji za novinare, izjavio da će do Božića obavestiti javnost da li će se kandidovati za novi mandat. 
Osim toga, naveo je da je za vreme njegovog mandata preokrenuta slika o Srbiji i da veruje da kao predsednik države u odnosu na Srbiju nije napravio nijednu grešku. 
"Ne vidim razlog da se ne kandidujem, ne poznajem čoveka koji bi bolje radio ovaj posao i bolje sarađivao sa vladom koju vodi Vučić – inače odosmo u haos. U ovoj Srbiji nikad nije donelo dobro kada sa Andrićevog venca polete strele ka vladi. Zato mislim da ne može da dođe do većih promena do isteka mandata ove vlade. Nisam neskroman, ali je Srbiji potreban ovakav predsednik. Nisam ni skroman. Da sam skromniji, okrenuo bih se potrebama, porodici", poručio je on na godišnjoj konferenciji za štampu. Pogledajte OVDE više o tome šta je Nikolić rekao u vezi kandidature. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA