Najnovije

TADIĆ "ZAPENIO" NA MIĆUNOVIĆA: Lideri demokratskog bloka u žestokoj svađi pred ujedinjenje

Lider SDS i vremešni funkcioner demokrata raspravljali povišenim tonom, a u žestoku polemiku umešao se i Dušan Petrović.

Mićunović naljutio Tadića (Ilustracija: Pravda)

Lider SDS-a Boris Tadić i predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović imali su žustru raspravu tokom koktela pred skupštinu stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) u beogradskom Domu omladine. Tačnije, Tadić je tokom koktela držao bukvicu Mićunoviću i nešto mu naveliko objašnjavao i samo povremeno prekidao monolog da se pozdravi sa zvanicama koje su pristizale. Mićunović ga je sve vreme pažljivo slušao i ispijao vodu, a samo se u jednom trenutku opravdao.
- Demantovao sam to - kazao je Tadiću, koji je nastavio da priča. Pošto je lider SDS-a sve vreme „penio“, na momenat im je prišao i sad već bivši lider ZZS Dušan Petrović da nešto kaže, a Tadić mu je na blic poručio: „To sam mu (Mićunoviću) već objasnio“. Šta je to toliko pogodilo Tadića i šta je Mićun izjavio, ostalo je tajna jer Tadić i Mićunović nisu želeli da otkriju. Na koktelu su još bili i lider DS Bojan Pajtić, kao i funkcioneri demokrata Dragan Šutanovac i Nataša Vučković, ali i predsednica Fonda za političku izuzetnost Sonja Liht. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA