Najnovije

DODIK ODLUČAN: Ako hoće da hapse, neka uhapse čitav referendum! (VIDEO)

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je danas, povodom spekulacija medija da bi mogao da bude uhapšen zbog održavanja referenduma uprkos odluci Ustavnog suda, da je odgovor Tužilaštvu BiH pobeda na referendumu.

Milorad Dodik (Foto: Jutjub)

„Ako neko hoće nekoga da hapsi, onda neka hapsi čitav referendum“, rekao je Dodik novinarima nakon što je glasao u Laktašima.
Na pitanje da li će Tužilaštvo podneti krivičnu prijavu protiv njega zbog kršenja Ustava, on je odgovorio da je danas „važan, svečarski dan i da će se verovatno radovati rezultatima večeras, jer je atmosfera takva“. „Svi naredni dani donose i ovo i ono. Videćemo kako će to ići.“


Na pitanje da li će onima koji su bili protiv održavanja referenduma, uključujući premijera i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, reći da su pogrešili što su bili protiv, Dodik je odgovorio da to nikom neće reći.
„Danas je praznik i ljudi širom Republike Srpske ga doživljavaju upravo na taj način“, rekao je Dodik. On smatra da su prigovori deo uobičajene demokratske atmosfere i da sada nisu važni, koliko je važno to što se referendum održava. Snimak skupa  podrške referendumu "Srbija za Srpsku"koji je juče održan u Beogradu možete pogledati OVDE.

Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA