Najnovije

NOVO IZNENAĐENJE: SPS ipak nije skroz jednoglasno za Vučića?!

Predsednik SPS Ivica Dačić je proglasio da je njegova partija jednoglasno stala uz kandidaturu Aleksandra Vučića, ali je ipak jedan glas bio protiv.

SPS (Foto: Jutjub)

Kako navode Večernje novosti, šef socijalista je prevideo jedan glas protiv, iz poslednjeg reda se tako izjasnila Plamenka Laćarac.
Ona je rekla da je odluka koja je doneta urušavanje SPS i da je ta partija trebalo da ima svog kandidata na izborima za predsednika Srbije. 
- Samo sam izrazila stav, verujem, velike većine čanstva. Verujem da iza svega postoji dobra namera Predsedništva SPS, ali prošlost mi govori da kada se tako odlučivalo da je bilo na štetu partije. Isto tako predsednik Milošević je poručio da se glasa za Šešelja što je dovelo do velikog osipanja partije. I ovakva odluka će dovesti do raskola u partiji. Prosto sam glasala iz srca, nije protiv kandidature bilo koga, nego da mi ostanemo ono što jesmo - rekla je Laćarac. 
Podsetimo, SPS je odlučila da njen kandidat za predsednika Srbije bude kandidat SNS i aktuelni premijer Srbije Aleksandar Vučić. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA