Najnovije

NAJVEĆA OFANZIVA TERORISTA 2017! SIRIJCI BROJE PREKO 100 MRTVIH: Pala deonica Šula-DŽabalija, ugrožena i Al Sukna! (MAPA)

Teroristi Islamske države izveli su ofanzivu širokog fronta na položaje SAA duž autoputa Palmira-Deir Ez Zor.

Teroristi u jurišu (Foto: JuTjub)

Prema najnovijim izveštajima koje iz minuta u minut izbacuje terorističko glasilo Amak, glavoseče su do sada uspele da zauzmu četiri sela na  autoputu, između Al Sukne i Deir Ez Zora. Prema njihovim navodima sirijske snage pretrpele su velike gubitke tokom ovog napada. Navodno, teroristi su do ranih večernjih sati uspeli da ubiju više od stotinu sirijskih vojnika i četiri tenka.

Nakon osvajanja ovog poteza na auoputu, teroristi su se okrenuli prema Al Sukni i u jurišu zauzeli i strateška uzvišenja na severnom obodu grada, nakon čega su zauzeli i raskrsnicu na ulazu u grad. Iako najveći napad Islamske države ove godine, za sada, nije potvrđen od strane sirijskih zvaničnika, vojni izvori tamošnjih medija tvrde da je veliko pojačanje već na putu prema ugroženom području i da neće dozvoliti pad Al Sukne. U Deir Ez Zoru pronađeno je leglo Ukrajinskih plaćenika. Pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Sirijska armija oslobodila ja Al Suknu početkom avgusta:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA