Najnovije

RUSKI IMPERATOR GAZI SVE REDOM! Uz srpsku pesmu i zastavom na ramenima, čuveni Fjodor prebio Amera za 90 sekundi (VIDEO)

Ruski MMA borac Fjodor Jemelijanenko, nokautirao je već u prvoj rundi Amerikanca Čejla Sonena na spektaklu “Belator 208” u NJujorku i plasirala se u finalu ovog takmičenja gde ga čeka Rajan Bader.

Fjodor (Foto: Jutjub)

Iako je zašao u petu deceniju života, Rus je i dalje nepobedive, a nadimak koji nosi "Ruski imperator", još jednom je opravdan na velikoj sceni.

Emelijanenko je u ring ušao, kao i uvek pre, uz pesmu vladike Nikolaja Velimirovića "Vera večna", pa su ti stihovi pravoslavlja odjekivali halom u NJujorku dok je on ulazio u oktagon. Fjodor je od starta borbe dominirao i brutalnim udarcima naterao rivala na predaju. Rus je posle meča bio emotivan i prokomentarisao:

- Čejl je udarao snažno i pokazao je da se dobro pripremao. Hvala Bogu nisam se umorio i još mogu da se borim. On je sjajan i veoma snažan borac, imao sam priliku da ga gledam tokom otvorenog treninga. On je veoma dobar i ozbiljan rival – rekao je Fjodor po završetku borbe.

Bilo je veoma zanimljivo po završetku meča, kada su njegovi prijetelji iz tima ušli u ring ogrnuti srpskom zastavom i ulepšala pobedničku noć ruskog šampiona. 

Fjodor je inače veliki prijatelj naše zemlje, što je i u nekoliko navrarta dokazao. On je oličenje istinksog ruko-srpskog prijateljstva koji postoji vekovima unazad.

Novak Đoković osvojio je titulu na Mastersu u Šangaju. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA