Najnovije

"Udovoljila sam dečku i probali smo trojku!" Evo šta se događa kada u krevet pustite još jednu osobu!

Ukoliko vaš partner želi da pređete na drugi nivo kada je u pitanju vaš seksualni život, a vi niste sigurni da li je to opcija koja je ispravna za vas, onda ste na pravom mestu. Ovo su ispovesti devojaka koje su ovo probale, a evo kako su to one doživele.

Akcija (Foto; beeg. com)

S Goranom sam se zabavljala otprilike mesec dana i dok smo ležali u krevetu, predložio je da "uključimo prijateljicu". Nisam se oduševila idejom, ali on je nastavio da me nagovara. Nakon pet meseci njegovog moljakanja, pristala sam. Osećala sam se pomalo krivom što mu ne ostvarujem tu želju, a nisam htela da ispadnem loša devojka. Na dan kad smo dogovorili seks utroje s njegovom prijateljicom Anom, dobila sam menstruaciju. Goran je antimenga seks tip pa sam pomislila da će odustati, ali nije ni pomišljao da menja svoj plan. Našli smo se u njegovom stanu, pili vino i oboje se počeli ljubiti s Anom. Nije bilo ni približno loše kao što sam očekivala, sve do trenutka kad su njih dvoje počeli da imaju seks. Osetila sam užasnu ljubomoru, sklonila sam Anu s njega i krenula je oralno obrađivati samo kako bih sprečila da se njih dvoje imaju seks. Sve mi je bilo totalno neobično. Kad smo završili, osećala sam se poniženo, kao da me Goran prisilio, i brzo nakon toga sam raskinula s njim.

Probala sam seks utroje dok sam studirala u inostranstvu

Tokom studiranja provela sam semestar u Londonu. Bila je subota uveče, lagano sam se dosađivala pa sam otišla u obližnji klub i onde upoznala visokog, prezgodnog Alana, koji me upoznao sa svojim ćelavim (ali vrlo seksi!) prijateljem Timom, Šveđaninom koji se doselio u London. Razmenila sam broj sa Alanom, a dva dana kasnije pozvao me da te subote dođem na piće kod Tima. Taj dan mi je bio rođendan pa sam prvo s prijateljicama otišla u grad, a potom svratila kod njih. Za svaki slučaj, prijateljici sam dala adresu gde se nalazim. Alan je mešao votku sa sokom od brusnice i počeli smo neobavezno čavrljati na sofi.

Sat vremena kasnije Tim je napustio sobu, a Alan iskoristio priliku i poljubio me. Nemam pojma kako, našli smo se u Timovoj spavaćoj i počeli sa seksom. Deset minuta kasnije Tim se pojavio na vratima. Go. Shvatila sam da žele trojku i pomislila: rođendan mi je, u inostranstvu sam, red je da proširim vidike, pa zašto ne? I učinila sam to. Alan i ja smo vodili ljubav dok je Tim gledao. Potom me Tim poljubio i počeli smo voditi ljubav, a Alan me milovao i šaptao mi seksi rečenice. Dok smo ležali u krevetu, osećaj je bio sasvim čudan, ali nisam žalila zbog učinjenog. Alan mi se stvarno svideo. Ujutro je morao na posao, a Tim je napravio kafu i doručak te sam se, nakon čavrljanja o svemu i svačemu, oko podneva počela osećati malo blesavo što sam još u tuđem stanu.

Knjige iz Pravdine internet prodavnice možete pogledati OVDE.

Poslala sam Alanu poruku, on je uzvratio da ga je posao zadržao, ali da ćemo se čuti. Poljubila sam Tima i otišla. Uveče sam dobila Alanov poruku: "Prošla noć je bila zabavna." Bilo mi je drago što se javio pa sam uzvratila: "Da, bilo je iznenađujuće". Nastavili smo s dopisivanjem i dogovorili da se u subotu vidimo u klubu gde smo se upoznali. I Tim je došao. Ali nije mi bilo neprijatno - nismo ni spomenuli naš "izlet". Svu sam pažnju te večeri posvetila Alanu, a nakon toga počeli smo da se viđamo - bez Tima, koji je bio pun razumevanja za našu vezu. Potrajalo je sve dok nisam otišla iz Londona. Zaključak? Severnjaci su divni, otvoreni, bez predrasuda, sve ono što mi je trebalo za moju prvu trojku. I uopšte ne žalim zbog toga.

Ispunila mi se želja - trojka sa devojkom mi se dopala

Biseksualka sam, a Marinu, prekrasno građenu devojku s bojom kose između plave i crvene, upoznala sam još na prvoj godini faksa. No imala je dečka, vrlo zgodnog Sašu, koji mi nije bio preterano zanimljiv. Oboje su bili prijatelji sa mojim cimerkama pa su jedne večeri završili kod mene na piću iako one nisu bile u stanu. Pili smo votku sa red bulom, gledali televiziju i pričali. Saša se najednom okrenuo prema meni i upitao: "Jesi li za trojku sa nama? Mi bismo se malo zabavili ... " Šokirao me!

Nikad nisam učestvovala u nečemu takvom, ali pristala sam. Bio je to način da konačno budem s Marinom. I tako smo dogovorili susret u subotu u Marininom stanu. Provela sam sate birajući što ću obući, pogotovo donji veš - htela sam da impresioniram Marinu. Obukla sam pripijenu haljinu, navukla najlonke i obula štikle, a gaćice su mi bile ljubičaste sa čipkom- kao što vidite, sećam se svakog detalja. Ipak, kod Marine atmosfera je bila malo čudna.

Popili smo pivo, malo pričali, a onda je Saša upitao: "Komadi, jeste spremni?" Pokušala sam zvučati najkulerskije što sam mogla, ali jedva sam izustila: "Da, naravno!" U spavaćoj smo se Marina i ja spustile na krevet te jedna drugoj počele da skidamo odeću, dok je Saša sedeo na stolici i gledao nas. Ostala sam u donjem vešu, Marina je bila potpuno gola i počela sam da je ljubim po celom telu. Bilo je fantastično - ako ne računam to što nas je njen dečko gledao. Saša nam se pridružio nakon nekoliko minuta. Skinuo je pantalone, a Marina ga je počela ručno obrađivati, pa onda oralno. Dok je moja glava bila među njenim nogama, Saša je uživao igrajući se njenim dojkama. Potom su se počeli ljubiti, a Marina se - kao da ne postojim - popela na njega. Vodili su ljubav, što sam i očekivala da će se dogoditi, ali nisam očekivala da će me toliko povrediti gledanje njihova seksa.

"U početku mi je samo ljubio stopala, a onda..." Ispovest devojke koja je otišla korak dalje sa najpoznatijim fetišom!

Pomislila sam - zar joj nije bilo dobro to što sam radila? Nakon što su oni oboje završili, naša je igra završena. To je to - nema seksa za mene. Vratili smo se u dnevnu, seli ispred televizora, popili još nekoliko piva, a potom su oni otišli ​​da spavaju. Zaspala sam na sofi, ali već u pet ujutro bila sam budna, pitajući se šta uopšte tu radim. Otišla sam bez pozdrava, povređena i jadna, i ceo dan provela plačući. Nikada kasnije nisam osetila želju da učinim išta s Marinom. Iskreno, kad pomislim na to veče, prvo čega se setim jeste to koliko sam se bezvredno osećala.

Šta kažu žene o analnom seksu saznajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šobićeva pesma za sve romantike.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA