Najnovije

DEJAN MILOŠEVIĆ O REZULTATIMA VUČIĆEVE POLITIKE: Na Kosovu se Srbi boje Srba (VIDEO)

Dejan Milošević iz pokreta "Dostojni Srbije" u intervjuu za "HelmCast" govorio je o sirijskoj krizi, Trampovoj borbi protiv duboke države, političkoj situaciji u Srbiji i obmani SNS prema građanima Srbije.

Dejan Milošević (Foto: Jutjub)

Dejan Milošević objašnjava da globalisti žele nemir u Svetu i da Trampova borba protiv duboke države je neuspešna jer oni kontrolišu medije i multinacionalne kompanije. Komentrišući bombardovanje Sirije, on  kaže da su zapadnjaci doživeli nezapamćeni fijasko i da Trampa jako boli što je govorio o pametnim raketama koje su postigle svega tri nebitna cilja
Dejan Milošević posebno naglašava da se pravi obračuni tek spremaju jer američka duboka država gubi tlo pod nogama jer se centri moći sele na istok. Milošević objašnjava da Srbija ide ka nečemu što je već osuđeno na propast,  a to je eu. Prema njegovim rečima svaka vlast od 2000. ima jedan te isti zadatak, a to je da Srbiju drži siromašnom i da je isto stanje i u okruženju. 
On je podsetio da je SNS obmanuo građane oko Kosova govoreći da kad dođu na vlast poništiti briselske dogovore koje je započeo DS. Kao jedan od rezultata politike SNS na Kosovu, Dejan Milošević kaže da osim sa Albancima, Srbi u pokrajini sada imaju problem i sa drugim Srbima koji silom sprovode politiku Aleksandra Vučića. 
Dramatičan apel Srba sa Kosmeta ostalim građanima Srbije pogledajte OVDE.
Aleksandar Dugin i Leonid Savin u knjizi "Mrežni ratovi" objašnjavaju na koji način Amerikanci vode mrežni rat protiv Rusije, Srbije i drugih zemalja. Posted by Dnevne Novine Pravda on ponedeljak 19. mart 2018.
Izvor: Pravda/HelmCast

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vlada Arsić o opasnostima peddofilije, trgovine ljudima i kako se zaštiti.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA