Najnovije

HAOS U CENTRU BEOGRADA: Šiptarski promoteri „Mirdita—dobar dan“ pod zaštitom policije, Šešelj se obratio okupljenima (VIDEO/FOTO)

Pristalice Srpske radikalne stranke, na čelu sa liderom te stranke Vojislavom Šešeljem, došla je do kordona policije koja je raspoređena ispred Centra za kulturnu dekontaminaciju u Beogradu, gde se održava festival „Mirdita — dobar dan“.

Kordon policije (Foto: Pravda)

Ispred zgrade Centra, u kojoj je planirana izložba, nalazi se kordon policije, a radikali koji su stali na desetak metara od kordona nose stranačka obeležja, zastave i fotografije na kojima su prikazani zločini terorističke OVK.

Sa razglasa se čuju pesme iz poznatog repertoara stranke. Prema izveštačima sa lica mesta okupljenima se obratio lider radikala Vojislav Šešelj. Kako nezvanično saznajemo on je tom prilikom rekao da će sutra obići Milorada Ulemeka Legiju i Zvezdana Jovanovića u zatvoru Zabela..

Učesnici festivala se već nalaze u zgradi.

Protiv festivala “Mirdita, dobar dan” proteste su organizovali i organizacije “Zavetnici” i “Srpska desnica”.

- Mi smo danas na protestu predstavili srpsku kulturu, srpske gusle, stare srpske pesme, nastupio je više puta nagrađivani guslar Saša Laketić. Predsednik stranke je rekao da će srpska policija zajedno sa srpskim patriotama isterati izdajnička g*vna iz Beograda, a samim tim i cele Srbije- rekla je Vjerica Radeta u kratkoj telefonskoj izjavi za Pravdu.

Na tviteru su se pojavili i video snimci koje su postavljali Šiptari učesnici ovog festivala.

Pročitajte OVDE kako je bilo danas na Dodikovom predavanju o Dejtonskom sporazumu na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

General Božidar Delić u Donjecku

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA