Najnovije

"VRATIĆEMO IH U FEDERACIJU": Dodik ne da Sarajevu da na teritoriji RS smešta migrante!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik smatra apsolutno neprihvatljivim da Savet ministara ili bilo koja zajednička institucija u BiH predlaže ili donosi odluku o smeštaju migranata na teritoriji Srpske.

Milorad Dodik (Foto: Jutjub)

- Nećemo dozvoliti da na prostoru Zalužana kod Banjaluke ili kod Kalinovika, ili u bilo kom drugom mestu ili objektu u Republici Srpskoj budu smešteni migranati, poručio je Dodik.

- U naše ime ne može niko donositi odluku o tome - jasan je predsednik Srpske u izjavi Srni na pitanje da prokomentariše pozive iz FBiH upućene zajedničkim institucijama u BiH da što prije odrede lokacije vojnih kasarni u BiH u koje mogu da budu smešteni migranti.

On je naglasio da će tražiti od Vlade i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske da sve migrante koje zateknu na teritoriji Srpske sprovedu u FBiH gde su i do sada primali osobe za koje je dokazano da pripadaju migrantskom talasu.

Dodik traži od ambasade SAD da otkrije kome daje 12 miliona dolara! Pročitajte OVDE sve o tome.

Izvor: Rtrs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Da li je moguć paralelizam Kosovo – Republika Srpska, menja li se u izbornoj godini izborni zakon u BIH i da li se posle izbora seli u Sarajevo.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA