Najnovije

DŽIHADISTI POBESNELI: Pogledajte kako je sirijski obaveštajac bez problema snimio sve slabe tačke njihovog uporišta u Idlibu! (VIDEO)

Sirijska arapska armija (SAA) ove nedelje je objavila novi video iz pokrajine Idlib, koji je jedan od njihovih špijuna snimao iz džihadističkog uporišta.

Špijunski video iz Idliba (Foto: Jutjub)

Sirijske obaveštajne službe uspele su da fotografišu iz desetak sela u Idlibu, uključujući i bezbednosne štabove militanata unutar grada, što otkriva krhkost bezbednosne situacije i lakoću prodiranja sirijskih trupa u njihova uporišta.

Među najistaknutijim lokacijama snimani su: gradovi Kafrhaleb, Al Atareb u Alepu, Al Gina, Kafr Jamol i Maratmserin, kao i ulaze u Idliba i razne četvrti unutar grada.
 
Sirijski obaveštajac na motociklu bez problema je prošao sve kontrolne punktove i kontrole militanata i sve to snimio što su verujemo, dočekali sa velikim besom.

Vojni izvori kažu da će mnogi biti iznenađeni onim što će se dogoditi i primeniti paralelno sa početkom vojne operacije koju predvodi sirijska vojska uz podršku ruske avijacije.

Pročitajte OVDE da li će odlučujuća bitka za idlib dovesti do kraja rata u Siriji?

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA