Najnovije

SRBIJA SE BUDI, AL PREKO DECE: Pokret za Preokret - Gimnazijalci su heroji jer su odbili da pevaju Vučiću!

Pokret za Preokret, deo Saveza za Srbiju, saopštio je danas da su učenici Gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj” odbili da pevaju na proslavi rođendana Srpske napredne stranke (SNS), koja je zakazana za sutra u Novom Sadu, ujedno i odbacio tvrdnje SNS-a da oni nisu ni planirali angažovanje tog hora.

SNS (Foto: Jutjub)

- Najnovije saopštenje GO Srpske napredne stranke iz Novog Sada u kome demantuju da su planirali da za sutrašnji stranački skup na SPENS-u u Novom Sadu angažuju dečiji hor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ je tragikomično. Istina je da su planirali da angažuju hor i da je sve bilo dogovoreno, ali je do otkazivanja došlo pošto je većina roditelja i dece bila protiv toga, pa se većina dece „razbolela“ ili su naveli drugo obrazloženje zašto ne mogu da pevaju Aleksandru Vučiću u nedelju. Ovim gestom deca iz hora Gimnazije i njihovi roditelji postaje heroj u borbi protim jednoumlja. Psihogena dijareja je logična posledica događaja na kome su trebali da učestvuju, istaknuto je u saopštenju Pokreta za Preokret.

- Neistina da SNS ne zloupotrebljava decu. Taj isti hor angažovali su 18. decembra 2015.na stranačkom mitingu u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Ali gospodo iz SNS-a nije ovo 2015.godina. Narod je na ulicama već skoro godinu dana.
Pozvali ste nas na miting da proverimo da li će hor biti tamo. Hvala ne. Hor neće biti tamo jer deca „boluju“ i „moraju sa roditeljima na put“. A mi imamo važniji posao – bićemo u blizini SPENS-a,  da ga ne biste srušili, kako ste najavili, poručili su na kraju.

Pročitajte OVDE  kakav je to šokantni plan za rušenje Vučića.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA