Najnovije

BAHANALIJE ORBANOVOG SARADNIKA! Gradonačelnik Đera uživao sa prostitutkama na jahti! Šmrkao i kokain (VIDEO/FOTO)

Gradonačelnik Đera Žolt Borkai našao se u centru skandala pošto su procurile fotografije i snimci njegovih bahanalija sa prostitutkama na luksuznoj jahti u Dubrovniku.

Gradonačelnik Đera Žolt Borkai (Foto: Jutjub)

Borkai je inače član vladajuće mađarske stranke Fideš Viktora Orbana. On je rekao da se neće povući iz predizborne kampanje iako se našao u centru seks skandala.

Mađarski mediji navode da je jahta plovila u Sredozemnom moru u blizini Dubrovnika i to u vreme kada su nastale sporne fotografije. Neke od tih fotografija su izuzetno eksplicitne.

“Ostalo je devet dana do lokalnih izbora u Mađarskoj, a fotografije gradonačelnika Đera u društvu prostitutki na jahti u blizini Dubrovnika raširile su se po društvenim mrežama. Borkai je bio predsednik OK Mađarske od 2010. do 2017, ali je pre dve godine smenjen”, rekao je mađarski novinar Balaš Čeko.

Gradonačelnik Đera se navodno izvinio javnosti i porodici, ali tvrdi da nije koristio državni novac dok je uživao sa prostitutkama na jahti.

On tvrdi da su neke fotografije prave, a da su neke fotomontaža. 

“Neću da se povučem iz kampanje bez borbe i da predam grad ljudima koji su nesposobni da ga vode”, rekao je Borkai.

Fotografije je objavila nepoznata osoba na jednom blogu. Ovaj blog je u međuvremenu ugašen, a bloger je tvrdi da je Borkai bio na jahti na krstarenju sa prostitutkama i jednim poznatim advokatom.

Bloger je tvrdio da je krstarenje finansirano ilegalnim poslovima vezanim sa nekretnine u Đeru, a da je Borkai bio sa tri prostitutke i da su na zabavi intezivno koristili kokain. Bloger je zapretio da će objaviti i slike na kojima se vidi gradonačelnik Đera kako šmrče kokain.

Orbanova stranka nije želela da komentariše ovaj skandal tvrdeći da je to privatna stvar Žolta Borkaija.

Pročitajte OVDE kako je šef NATO alijanse zapretio Turcima.

Izvor: Index.hr

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA