Najnovije

STRANE PREMIJERE I DOMAĆI FILMOVI: U petak snižena cena ulaznica za "Realnu priču", "Vojnu akademiju 5" i "Dnevnik Diane Budisavljević"

Na repertoaru Sinepleks bioskopa ove nedelje nalaze se tri nova naslova i projekcije domaćih filmova po ceni ulaznice od 150 dinara u okviru akcije ,,Blek Frajdej” (Crni petak) 29. novembra.

Danijel Krejg u novom filmskom hitu (Foto: Jutjub)

Samo tokom tog dana za filmove „Realna priča“, „Vojna akademija 5“, „Ekipa“ i „Dnevnik Diane Budisavljević“, cena ulaznice je 150 dinara. Ne propustite priliku da se nasmejete nevoljama glumca Veljka Radisavljevića uz film „Realna priča“, naučite nešto više o svetu fudbala, menadžera, opasnih lovatora i lepotica zahvaljujući „Ekipi“, ispratite kako su se junaci „Vojne akademije 5“ izborili sa novim životnim i profesionalnim izazovima i saznajte do sada neispričanu priču o ženi koja je rizikovala svoj život da bi spasila hiljade drugih u biografskom filmu „Dnevnik Diane Budisavljević“.

Nož u leđa

- Kompletna postavka filma, iza i ispred kamere, obećava više nego izvrsnu akciju i zaplete. Danijel Krejg , Kris Evans (Kapetan Amerika) i DŽejmi Li Kertis (Istinite laži) su u glavnim ulogama, dok je na rediteljsko mesto seo Rajan DŽonson, koga znamo kao reditelja i scenaristu filma Ratovi zvezda: Poslednji DŽedaj. Radnja filma Nož u leđa vrti se oko porodičnog okupljanja koje krene po zlu nakon smrti 85-godišnjeg Harlana Tombija, glave porodice. U njihov porodični dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene porodične tajne. Svaki član porodice postaje sumnjiv, pa čak i sporedni likovi koji se pojavljuju tokom filma.

Odbrojavanje

- Film prati mladu medicinsku sestru, Talitu Bateman, koja iz zabave preuzima aplikaciju koja tačno predviđa kada će osoba umreti. Aplikacija joj tada pokaže da ima samo tri dana života. Kako vreme otkucava, nju počinje da  progoni tajanstvena figura, a Talita mora da pronađe  način da spasi sopstveni život pre nego što joj nestane vremena.

Tusta

- Biografski dokumentarac o najvećem frontmenu eks Ju pank-rok scene, čoveku koji je prerastao muziku i postao simbol slobodnog mišljenja i zdravog razuma. Biografski dokumentarac o Branku Črncu Tusti i njegovom pulskom pank-rok sastavu, „KUD Idijoti“. Zbog svog beskompromisnog antifašističkog stava i borbe za prava potlačenih i obespravljenih, Tusta je bio pravi heroj radničke klase. NJegove poruke o toleranciji, koegzistiranju i socijalnoj pravdi, smatrane „komunističkim“ devedesetih godina, zatvorile su „Idijotima“ vrata većine radio stanica u Hrvatskoj. To ih nije odvratilo od ovih vrednosti, a bili su i prvi hrvatski sastav koji je održao koncert u Srbiji posle rata. Kroz ovaj film otkrivamo i Tustinu intimnu, ljudsku dimenziju koja ga je na kraju i učinila pank-rok ikonom.

Pročitajte OVDE  sve o premijeri “Frozen 2” pogledajte fotografije.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA