Najnovije

HARADINAJ PRETI ZVANIČNICIMA VLADE SRBIJE! Zaustavićemo ih, držaćemo ih satima, policija i obaveštajna služba će ih ispitivati!

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj najavio je mogućnost zadržavanja i policijskog ispitivanja zvaničnika Vlade Srbije koji dolaze na Kosovo.

Ramuš Haradinaj (Foto: Jutjub)

Haradinaj je rekao da se radi o recipročnim merama na zaustavljanje i ispitivanje zvaničnika kosovske vlade srpske nacionalnosti od strane srpskih organa bezbednosti na administrativnim prelazima.

- Ne prejudiciram koje će mere da budu, ali mi nećemo moći da prećutimo činjenicu da se zvaničnici naše vlade, u ovom slučaju kosovski Srbi, loše tretiraju na granici od organa Srbije. I mi ćemo koristiti istu praksu i zaustavićemo ih, da ih držimo satima, da pošaljemo obaveštajnu službu, policiju. Ako žele takve međususedske odnose - rekao je Haradinaj na konferenciji za medije u Prištini nakon sednice vlade, prenosi RTS.

Samostalna liberalna stranka saopštila je da je juče njen predstavnik Srđan Jovanović, inače Haradinajev savetnik, nekoliko sati zadržan na administrativnom prelazu "Bela zemlja", od strane pripadnika MUP-a Srbije i ispitan od strane pripadnika Bezbednosno informativne agencije.

Hrvatska na nogama zbog proročanstva sa Svete gore. Pogledajte OVDE.

Izvor: RTS, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA