Najnovije

TEŽAK UDARAC ZA TRAMPA: Američki predsednik pobesneo kada je čuo kakve su mu šanse na izborima 2020.

Donald Tramp tvrdi da su rezultati novih anketa u predizbornoj sezoni lažni, nakon što su istraživanja pokazala da bi ga svaki bitniji demokratski kandidat koji se bori za ulazak u Belu kuću pobediti na predsedničkim izborima sledeće godine.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

- Lažne vesti nikada nisu bile neiskrenije nego danas. Postoji novo izborno oružje, a to su "lažne ankete" ili " suzbijajuće ankete" (one potiskuju brojke) - glasio je prvi u seriji tvitova koje je trenutni američki predsednik objavio.

On je dodao da su "lažni korumpiranu mediji" objavili da su imali uvid u rezultate anketa koje je sprovela njegova kampanja, prenosi britanski Independet.

- Uprkos lažnom lovu na veštice, brojke su najbolje koje smo ikada imali - napisao je, aludirajući na tvrdnje da naložio svojim pomoćnicima da poriču podatke o internim anketama koji su pokazali da bi ga bivši potpredsednik DŽo Bajden pobedio 2020. godine.

- Brojevi koje su objavili su izmišljeni i ne postoje! Pobedićemo ponovo! - dodao je.

Trampovi komentari usledili su nakon što je anketa Univerziteta Kvinpiak pokazala rezultate borbe između njega i nekoliko vodećih demokrata. On je zaostajao za Bajdenom neverovatnih 13 prosto, dok su Bedni Sanders, Kamala Haris, Elizabet Voren i drugi imali veliku prednost.

Ubrzo nakon toga usledila je i anketa NJujork tajmsa koja je pokazala da Tramp zaostaje za Bajdenom u svim saveznim državama ključnim za njegov reizbor.

Trampova primedba došla je i nakon njegovog duela sa Bajdenom u Ajovi, tokom koga ga je on nazvao "glupakom", dok je bivši potpredsednik opisao predsednika kao "egzistencijalnu pretnju".

Kako su ruski bombarderi spasili rusku osmatračnicu u Siriji pročitajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA