Najnovije

SLOGA BIĆE PORAZ VRAGU! Zajedno pobeđuju! Evo kako Sirijci otkrivaju lokacije a Rusi obasipaju bombama džihadiste! (VIDEO)

Sirijske i ruske snage koriste informacije koje su sakupili špijuni u redovima džihadista i pobunjenika na severozapadu Sirije, rekao je oficir iz četvrte oklopne divizije.

Ruski bombarder (Foto: jutjub)

Prema rečima oficira, vladini špijuni otkrivaju kretanje i lokacije džihadista širom pokrajina Hama, Idlib, Alepo i Latakija.

Nedavno je rusko vazduhoplovstvo uništilo više od deset militantnih lokacija samo u Hami i Idlibu. Od više od deset militantnih lokacija uništenih od strane ruskih vazduhoplovnih snaga, najmanje četvrtina je uništeno u provinciji Hama u četvrtak.

Ranije tokom nedelje, ruske vazduhoplovne snage su ubile nekoliko militanata u Hami nakon što su saznali za bazu DŽaiš Al-Ize od lokalnog špijuna.

Video snimak špijunskog snimanja iz blizine  baze objavljen je na zvaničnoj fejsbuk stranici “Tigrova”.

Oficir je dodao da se špijunska mreža vlade infiltrirala u mnoge od militantnih logora, što je primoralo grupe poput Hadžat Tahrir al-Šam i Slobodnu sirijsku vojsku da poduzmu strože sigurnosne mere.

Pogledajte kako Rusi bombarduju džihadiste:

Koliko su Kurda pobili Turci vazdušnim napadima, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA