Najnovije

DOBRODOŠLI U ERU NOVE VRSTE RATOVANJA: Putin aktivirao moćno oružje! Sistem elektronskog ratovanja nove generacije će da čuva Rusiju!

Ruska grupa za radio-elektronske tehnologije (KRET) održava državna ispitivanja sistema elektronskog ratovanja nove generacije, izjavio je savetnik prvog zamenika generalnog direktora KRET-a Vladimir Mihejev na međunarodnom aeromitingu MAKS-2019 u četvrtak.

Vladimir Putin (Foto: RIA)

Na osnovu iskustva sa upravljanjem postojećim sistemima, sada razvijamo principijelno novi sistem elektronskog ratovanja. On je u fazi državnih provera i testiranja. Čim oni završe, sistem će otpočeti sa proizvodnjom - rekao je Mihejev.

KRET proizvodi nekoliko sistema za elektronsko ratovanje (EV)

"Krasukha" pokretni sistem za zaštitu komandnih centara namenjen je zaštiti komandnih punktova, grupisanju snaga, sposobnosti zaštite protivvazdušne odbrane i vitalnih industrijskih i administrativnih objekata. Sistem analizira vrstu signala i smanjuje uticaje neprijateljskih radarskih stanica snažnim emisijama ometanja. Kao rezultat toga, neprijateljske letelice gube sposobnost otkrivanja ciljeva i uništavaju same sebe.

"Rtut-BM" gusenični EV sistem predviđen je za zaštitu ljudstva i vojnog hardvera, kao i područja za nagomilavanje trupa, mobilne i stacionarne komandne centre, protiv granata, minobacačkih projektila i vođene visokoeksplozivne municije opremljene radio osiguračima na području od 50 hektara.

Pogledajte OVDE uznemirujući snimak kako Asadova artiljerija raznosi džihadiste.

Izvor: Alo

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA