Najnovije

"S NJOM MU JE BIO NAJBOLJI S*KS" Arkan je zbog Cecine koleginice hteo da se razvede! Bio je potpuno lud za njom, isplivali svi detalji!

Pre folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan bio je u emotivnoj vezi sa njenom hrvatskom koleginicom Doris Dragović.

Svetlana Cece Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan (Foto: jutjub)

Strasti između njih dvoje su se razbuktale krajem osamdesetih godina, neposredno pre nego što je počeo rat u bivšoj Jugoslaviji.

Kontroverzni biznismen Nebojša Tubić Žabac (57) u jednom intervjuu je otkrio da je on prvo bio sa Doris, a ispričao je i kako je Ražnatović bio potpuno lud za hrvatskom pevačicom.

- Kada je i Arkan konačno spavao s njom, rekao mi je da mu je to bio najbolji seks u životu! Bio je potpuno očaran tom ženom. Rekao mi je da to nije normalna ženska, već da da je vrh vrhova - ispričao je Žabac.

Izvori upućeni u vezu između pevačice i Ražnatovića navode da je Arkan nagovarao Doris da se preseli u Beograd, kao i da je zbog nje razmišljao o razvodu od prve supruge Natalije.

Ipak, oni su sve kontakte prekinuli kada je on uhapšen 1990. godine u Dvoru na Uni, a Hrvatska proglasila nezavisnost.

Ražnatović je Cecu upoznao 1993. godine, a venčali su se dve godine kasnije, dok se Doris udala za vaterpolistu Marija Budimira.

Zašto deca Slobodana Miloševića tvrde da je on otet, saznajte OVDE.

Izvor: Alo
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA