Najnovije

ONE SU OTVORENO PROGOVORILE: Ovo su najveći strahovi žena u 30-im! (VIDEO)

Tema emisije "Lično sa Marijom", bila je strahovi žena u tridesetim! Novinarka Milena Miletić i top model i modni preformer Jelena Govedarica govorile su o svojim najvećim strahovima, ali i izazovima.

Lično sa Marijom (Foto: Jutjub)

Voditeljka, Marija Gojković, na samom početku je naglasila da se žene susreću sa velikim izazovima sa prelaskom iz jedne decenije u drugu.

Milena Miletić je pomenula da se od žena u tridesetim očekuje da se udaju, rode decu i da budu ekonomski nezavisne. Ona smatra da je važno da žena sluša sebe i ono što njoj prija, a ne da prati očekivanja okoline.

Jelena Govedarica je govorila o tome, kako se ženama koje se bave javnim poslom “prašta” ukoliko nisu rodile za razliku od drugih.

Jelena smatra da žena može da pruži ljubav tek kada je sama sebi dovoljna. Dok je Milena pomenula da nam tridesete nose određenu dozu odgovornosti. 

One su pričale o svim izazovima kao što su brak, deca i karijera, a sa kojima se susreću žene na Balkanu, ali i podelile lična iskustva.

Šta su zaključile žene na pragu tridesetih, pogledajte u videu.

Autorka emisije Marija Gojković je autor romana “Prodata” i “Beleg na duši” a njene romane možete naručiti u Pravdinoj internet prodavnici na linku OVDE.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA