Najnovije

NASTAVITI BORBU ZA ODBRANU SVETINJA! Popović se sastao sa Raičevićem i Davidovićem!

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović sastao se u Vladi Srbije sa urednikom portala IN4S Gojkom Raičevićem i privrednikom Miodragom Dakom Davidovićem i tom prilikom sa njima razgovarao o nastavku mirne borbe za očuvanje crkvenih svetinja u Crnoj Gori.

Nenad Popović (Foto: Jutjub)

Na sastanku je ocenjeno da je srpski narod u Crnoj Gori jedinstven u borbi protiv kriminalnog režima Mila Đukanovića i da namerava da istraje u naporima da sačuva svoje svetinje i Crkvu.

Sagovornici su istakli da je donošenje spornog Zakona o slobodi veroispovijesti u Crnoj Gori ujedinilo srpski narod u regionu i dalo mu snagu za koju mnogi nisu znali da postoji. Ta snaga se, kako su naveli, uvek rađala u srpskom narodu kada god je bila ugrožena njegova sloboda i opstanak.

Tokom razgovora je ukazano da režim u Crnoj Gori pokušava da sprovede "ukrajinski scenario", ali da je naišao na neočekivani otpor čije posljedice taj režim ne može da predvidi.

Ministar Popović je narodu u Crnoj Gori preneo najsnažniju podršku sunarodnika iz Srbije i pozvao ga da nastavi mirnu borbu za očuvanje svetinja koje su simbol vjekovnog jedinstva i bratske povezanosti naroda u Srbiji i Crnoj Gori.

Kurti se sastaje sa Srpskom Listom! Više o tome OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA