Najnovije

SRPSKI SVEŠTENIK UKLONIO ALBANSKU ZASTAVU SA KARAULE KOŠARE: Veterani OVK izbezumljeni (VIDEO)

Organizacija ratnih veterana OVK reagovala je danas, nakon što je srpski sveštenik uklonio albansku zastavu sa karaule Košare, okrivljujući kosovske institucije da ne vode računa o spomenicima, prenosi Zeri.

Albanska zastava (Foto: Jutjub)

Vršilac dužnosti predsednika Ogranizacije ratnih veterana OVK Faton Kljinaku istakao je da su obavešteni preko medija o "ovom skandalu", dok za to krive institucije koje ne vode računa o tim spomenicima.

- Videli smo vest u medijima. Loše je što kosovske institucije ne vode računa o grobljima, nadgrobnim spomenicima i spomenicima, o čemu moraju da se brinu i opštinske i centralne institucije. O svakom spomeniku treba brinuti - rekao je Kljinaku za Zeri.

Takođe je okrivio pravosudne institucije koje nisu uspele da uhapse osobu koja se vidi kako uklanja albansku zastavu na Košarama.

- U ovom slučaju,  da je tzv. Kosovo imalo pravosudne organe, trebalo je da bude odmah uhapšen, ovim činom je uvredio sve vrednosti albanske nacije - dodao je Kljinaku.

Srpski mediji izvestili su danas da je sveštenik iz Beograda 10. oktobra uklonio albansku zastavu koju je 1999. godine OVK postavila na Košarama.

 

Ko je potvrdio pripadnost Kosmeta Srbiji, saznajte OVDE.

Izvor: Kosovo onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA