Najnovije

VARVARSTVO AZERA U KARABAHU SE NASTAVLJA: Procurio još jedan snimak ratnih zločina, najgorozniji do sada (FOTO)

Od uspostavljanja Moskovskog sporazuma 9. novembra, Arcahova odbrambena vojska predala je Azerbejdžanu nekoliko područja u Karabahu.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

U novom video zapisu koji se pojavio na društvenim mrežama, može se videti kako stariji Jermenin moli za život, dok mu azerbejdžanski vojnik nemilosrdno odrubljuje glavu.

Video, koji zbog svoje grafičke prirode neće biti podeljen, prikazuje azerbejdžanskog vojnika kako drži starijeg muškarca dok stavlja nož na grlo Jermenina da bi ga ubio.

Neidentifikovani Jermenin snimljen je kako moli za život, ali vojnik ignoriše njegove molbe i nastavlja sa stravičnim pogubljenjem.

Ovi video snimci postali su uobičajena pojava od početka Drugog rata u Karabahu, jer vojnici postavljaju sopstvene zločine na platforme društvenih medija poput TikTok-a i Instagrama.

Iako je Azerbejdžan tvrdio da će zaštititi sve civile u regiji Karabah, pojavio se niz video snimaka koji prikazuju kako njihove snage muče ili pogubljuju i jermensko stanovništvo i zarobljene vojnike.

Od uspostavljanja Moskovskog sporazuma 9. novembra, Arcahova odbrambena vojska predala je Azerbejdžanu nekoliko područja u Karabahu, uključujući dva velika okruga koja su depopulirana nakon izlaska lokalnih snaga.

Amerikanci na oprezu.Šta im Kim sprema na dan inauguracije Bajdena pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA