Najnovije

"DOBRO VEČE, ĆIRILICA" Marić emituje emisiju iz studija koji više nije isti

S obzirom na trenutnu situaciju u Republici Srbiji, gde je u nedelju, 15. marta proglašena vanredna situacija zbog suzbijanja širenja virusa korona, ništa se ne odvija kako je prvobitno planirano.

Milomir Marić (Foto: Jutjub)

U večerašnjoj emisiji "Čirilica" Milomira Marića gostuje pet ekskluzivnih gostiju Zoran Ćirjaković, novinar i predavač na Fakultetu za medije i komunikaciju, dr Branimir Nestorović, pulmolog i alergolog sa Univerzitetske dečje klinike Tiršova, Prof. dr Darko Trifunović, direktor Instituta za nacionalnu bezbednost, Miroljub Petrović, srpski publicista i doktor filozofije i dr Goran Belojević, profesor Medicinskog fakulteta.

U emisiji su gosti koji, drugo veče od uvođenja vanrednog stanja u Srbiji, govore o tome u koju borbu naša zemlja kreće, koji nas izazovi čekaju i prenose svoja iskustva.

Jedna od stavki koja je svima zapala za oko jeste da je jedan od gostiju, tačnije profesor Medicinskog fakulteta dr Goran Belojević, došao u studio sa maskom. 

Takođe, svima je dosta neobično što u studiju nema ljudi. Publika je izostala baš iz razloga o kom, u večerašnjoj emisiji, govore gosti. Upravo, o virusu korona i vanrednoj situaciji, kao i kako bi se sprečilo dalje širenje istog, te se apelovalo na građane da ostanu u svojim domovina i da se svi zajedno izborimo sa ovom bolešću.

Senzacionalno otkriće kod Kostolca! Više o tome OVDE!

Izvor: Alo

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA