Najnovije

Trik majica šefa policije znači samo predaju (FOTO)

U subotu je Crna Gora bila centar pravoslavlja. Održan je Svetosimeonski sabor i jubilej 800 godina od rukopoloženja Svetog Save za episkopa srpskog. Sveti Simeon Mirotočivi-Stefan Nemanja i Sveti Sava su u Podgorici okupili preko sto hiljada vjernika. Uz svu opstrukciju Milove policije za tako malu zemlju je to nevjerovatna cifra,a vlast je ostala u čudu odakle toliki narod?

Policija Crne Gore (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Svjesni da im taj broj odlučnih hodočasnika govori o njihovom brzom političkom kraju, nijesu znali, a ne znaju ni dan danas šta da rade. Kolika je pogubljenost u vrhu režima i policije, najbolje govori potez direktora Uprave policije koji je taj dan poslužio vjernom narodu da se malo razveseli i nasmije.

Jedan od najvećih izdajnika, jer se bio zakleo vojsci pa je napuštio, je napravio performans za pamćenje. Prvi policajac i batinaš montenegrina je, pokušavajući da isprovocira narod okačio zastavu Crne Gore na balkon i vezao je nekakvim bijelim krpicama. On sam, obučen u trik majicu, sakriven iza zavjese virio je kao miš iz mekinja. Više je ličio na nekoga švalera, koji čeka da se pojavi muž kod žene, nego na nekoga koga predstavljaju kao strah i trepet u Crnoj Gori.

Čak su se i neki policajci zajedno sa narodom smijali. Čudu se nije mogao načuditi odakle toliko vjernika na ulicama. Ta trik majica i onakvo virenje znače samo jedno. Predaju.

Stvari su se okrenule u smjeru kakav vlast nije mogla zamisliti. Skaradni zakon o slobodi vjeroispovjesti je ujedinio Srbe u svim mjestima, konačno su pobijedili strah, a strah je prešao na stranu demonskog režima. Sad oni vire iza zavjesa i boje se za svoju budućnost, a vjerni narod slobodno šeta, raduje se i veliča Svete koji su tu bitisali i pravili Srpsku pravoslavnu crkvu.

Ovo je primjer kako složno, saborno i bratski Srbi mogu sve. Za početak, delegitimisali su zakon koji za njih ne postoji. Nijedan vjernik ne odustaje i bez obzira na odbijanje Mila Đukanovića da ga povuče,zakon ne postoji. Samo je mrtvo slovo na papiru. DŽaba se žali zapadu, džaba kuka NATO paktu i njima je jasan epilog.

Pobijedio je onaj koji uvjek pobjeđuje, Bog i njegova sila, a satana i njeni ratnici su poraženi. Najbolji dokaz toga je bijela trik majica Veselina Veljovića. Ona je i zbog načina ,pogototvo boje znak predaje. Znak da je režim Mila Đukanovića dotakao dno, ali mu se i ono izmaklo. A vjerni narod vrhove koji znače samo jedno. Slobodu.

Još jedna država je povukla priznanje lažne države Kosovo! Više o tome OVDE!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA