Najnovije

ZA PRIMER DRUGIMA: Kolo žena Srpske desnice doniralo humanitarnu pomoć Srbima na KiM (FOTO)

Kolo žena Srpske desnice u proteklom periodu organizovalo je niz humanutarnih akcija, čime je pokazan visok stepen društvene odgovornosti.

Kolo žena Srpske desnice deli humanitarnu pomoć na KiM (Foto: Srpska desnica)

Ove humanitarne akcije imale su veliku podršku predsednika stranke Miše Vacića.

Kroz aktivnosti Kola žena prikupljena su sredstva koja su upotrebljena za pripremu preko 300 humanitarnih paketića koja su podeljena deci u Starom Grackom kod Lipljana, na Kosovu i Metohiji.

“Pod sloganom da naše malo deci na KiM znači mnogo, organizovale smo humanitarne licitacije dečijih crteža koje su naslikali mališani iz Beograda, želeći da doprinesu obezbeđivanju pomoći svojim vršnjacima. Novac koji smo prikupile na licitaciji, u dogovoru sa predsednikom Vacićem, usmerile smo za kupovinu paketića i zahvaljujemo se svim ljudima velikog srca koji su pomogli”, ističu iz Kola žena Srpske desnice, dodajući da su dečiji osmesi i radost od neprocenjive vrednosti.

U ovoj stranci ističu da je to ono za šta se Desnica zalaže negujući očuvanje pravih tradiconalnih i porodičnih vrednosti.

Kolo žena Srpske desnice doniralo je i humanitarnu pomoć u vidu osnovnih životnih namirnica i higijenskih sredstava, srpskim manastirima na teritoriji Kosova i Metohije, kao i narodnoj kuhinji Majka devet Jugovića.

“Hrabre i neumorne Srpkinje iz Kola žena Srpske desnice nisu zaboravile ni srpsku enklavu u Opštini Orahovac, gde su ih ljubazni domaćini dočekali i ugostili, uprkos teškim situacijama sa kojima se svakodnevno susreću”, zaključuje se u saopštenju Srpske desnice.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA