Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) RUSKI SPECIJALCI TAMANE TERORISTE: Ubijena pošast Ingušetije!

Kod ubijenog je pronađeno vatreno oružje, municija i nešto hrane. Bandit je poginuo u vatrenom okršaju sa specijalnim jedinicama FSB-a koje su detektovale njegovo prisustvo i organizovale zasedu u cilju lišavanja slobode.

Ruski FSB (Foto: RIA)

U specijalnoj operaciji jedinica FSB ubijen je jedan pripadnik nezakonitih oružanih formacija koje deluju na prostoru Kavkaza. Zaseda je organizovana u širem rejonu naseljenog mesta Alkun, koje se nalazi u Republici Ingušetiji. Ubijeni terorista je rodom iz susednog Dagestana.

Specijalne jedinice FSB-a su organizovale zasedu na pravcu gde se očekivalo kretanje ovog bandita. Prilikom njegovog nailaska specijalci su ga pozvali lice da se preda. Međutim, tom prilikom je lice pokušalo da pruži otpor upotrebom vatrenog oružja. Specijalce jedinice su brzo reagovale i pogodile cilj velikim brojem metaka, posle čega je on neutralisan.

Prema rečima ljudi koji žive u ovom kraju radi se o licu koje im nije poznato. Leš su preuzele nadležne službe koje će utvrditi njegov tačan identitet. Lice kod sebe nije imalo lična dokumenta. Pretpostavka je da se radi o osobi koja je iz Dagestana.

FSB

Ubijeni terorista (Foto: t.me/directorate4)

Kod ubijenog je pronađeno vatreno oružje, municija i nešto hrane. Bandit je poginuo u vatrenom okršaju sa specijalnim jedinicama FSB-a koje su detektovale njegovo prisustvo i organizovale zasedu za njegovo hapšnjenje.

U toku je akcija pretresa šireg terena za njegovim potencijalnim saučesnicima. Na celom području su primećene veće snage specnaza sa oklopnim vozilima, kao i patrole saobraćajne policije koje pojačano kontrolišu saobraćaj. 

Posle okončanja specijalne operacija bezbednosna situacija u ovom delu Ingušetije se ocenjuje kao stabilna.

Kako su se džihadisti proveli u Sarakibu pročitajte OVDE!

Izvor: bog-rata.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA