Najnovije

Otkud na Tviteru, pa još o Kosovu?

Da mi je neko rekao da najgluplji od svih predsjednika, koji ne govori nijednim stranim jezikom i koji i dalje drži negativni fakultetski rekodr, sa prosjekom 6,00 koristi tviter ne bih mu vjerovao. Ali nađoh na medijima da je Đukanović tvitovao.Začudim se, malo se zagledam kad on piše o Kosovu!

Milo Đukanović (Foto: predsjednik.me)

Piše: Velimir Eraković

On, izdajnik koji je među prvima priznao tu lažnu tvorevinu nudi se kao neko ko bi bio od vrle pomoći u rešavanju tog problema. Prijatelj onih koji su Žutu kuću napravili da bi Srbima organe vadili, Tačija, Rame, Haradinaja i ostalih srpskih krvnika bi da savjetuje.

Naravno,on može samo da kaže kako je najlakše predati u ruke ovih zločinaca Svetu srpsku zemlju. Država Srbija, predsjednik Vučić prvi a zatim i ministar inostranih poslova Dačić, moraju hitno da upute protestvnu notu toj bagri i zabrane mu da Srbiju pominje u bilo kom kontekstu. Miješajući se u unutrašnje stvari Srbije, grubo narušava međunarodno pravo i pozicije države o kojoj govori.

Naravno,ovo nije ništa novo od Mila Đukanovića čije će ime ostati sinonim izdajnika, najvećeg rođenog u srpskom narodu. Kralj Nikola je osvajao Kosovo i Metohiju, ključeve Visokih Dečana predao Mitropolitu Gavrilu Dožiću, prva himna izvorna Crne Gore je “Onamo Namo”, NJegoš u Crnogorskoj Bibliji Gorskom vjencu tuguje i krivi Kosovo za propast Srpstva vaskolikog, a ovaj bilmez se našao da pametuje i pomaže. Da možda pokaže put do najbezbolnije izdaje?

Ovdje se može govoriti i o namjernoj provokaciji Srba u Crnoj Gori,jer ga sad očekuje novi nalet litija i demonstracija koji će ga oduvati kao jak vjetar grančicu koja se već dobro navila. A što se tiče tvitera i tvitovanja, mislim da je ugledavši se na ostale, edukovane državnike, pokušavši da liči na njih, zec iz Rastoka postupio po onoj narodnoj. Viđela žaba,da se konj potkiva,pa i ona digla nogu. 

Šta Kurti sprema sa takozvanom Vladom lažne države saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA