Najnovije

UPOZORENJE POLICIJI: Ukoliko ne prihvate naše zahteve prelazimo na... (VIDEO)

Policija ima naređenje da im oduzima automobile i opremu za snimanje kako bi ih osuetila da vrše njenu spoljašnju kontrolu i objavljivali snimke policijskih propusta na Jutjubu. Međutim, uprkos represiji koju su predhodnih dana osetili na svojoj koži Boško Dimitrijević urednik jutjub kanala Video dokaz i Bojan Savić iz udruženja Građanska patrola poručuju MUP-u da nisu uspeli da ih zaplaše.

Boško Dimitrijević i Bojan Savić (Foto: HelmKast/MUP)

Dimitrijeviću je nedavno oduzeta od strane policije profesionalna video oprema koja mu je potrebna za posao, odnet mu je i auto. Savić je napadnut na Vaskrs od strane policajca i probijena mu je bubna opna, dva puta su mu oduzimali automobil zbog navodnog veštačenja. Obojica kažu da nastavljaju svoj rad sve dok policija ne počne da poštuje zakon i propise. Savić vodi i akciju za smanjenje cena registracije automobila.

U emisiji oni otkrivaju kako teku postupci koje su pokrenuli pred Unutrašnjom kontrolom MUP-a protiv policajaca koji su postupali prema njima, koji su najveći propusti koje prave policajci u svom radu i šta će preduzeti ako se tortura nastavi. Savić najavljuje da će organizovati akciju upozorenja i pozvati ljudi da se pridruže njihovoj borbi i ustanu protiv nepravde.

Oni su otkrili da je u poslednjem privođenju Savića zbog vožnje ne registrovanog auta Savić prevezen do prekršajnog suda u policijskom autu koji takođe nije bio registrovan što pokazuje svu besmislenost sistema u kome živimo. Snimke o ovome oni su objavili na svojim jutjub kanalima. Tokom privođenja na desetine građana je davalo podršku Saviću na zaprepašćenje policajaca.

Pogledajte celu emisiju:

O napadu policajaca na Bojana Savića na Vaskrs saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA