Najnovije

SRPSKI GENERAL BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vanredno stanje je Vučićevo prirodno stanje! Vulin je svojom glupošću neiscrpna inspiracija komičara!

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da je vanredno stanje "prirodno stanje" predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i da će, dok je on na vlasti, takvo stanje trajati pod raznim nazivima, u različitim formama i uz "maštovita opravdanja".

Ponoš je general-potpukovnik u penziji (Foto: Jutjub)

“Vučić je od vanrednog stanja brutalno napravio ključni deo izborne kampanje, što je nacionalno i državno neodgovorno, a politički vrlo prljavo. To da li će se nevolja sa virusom produžiti i koliko ozbiljno tokom ove i sledeće godine nije presudno”, rekao je Ponoš.

Prema njegovom mišljenju, presudno je koje prljave poslove će vlast morati da prikrije raznim formama vanrednog stanja.

Ponoš se tokom vanrednog stanja od korona virusa lečio na Infektivnoj klinici, gde je stekao pozitivno iskustvo a potom je upućen na “nelečenje na Sajmu, gde je boravak, u zdravstvenom smislu, rizično gubljenje vremena“.

On je istakao da su zdravstveni radnici zaslužili aplauz i da im ne bi trebalo uskratiti izraz zahvalnosti i poštovanja zbog onih koji su njima uskratili uslove rada, kao i onih koji su “više vremena proveli opevajući Vučića ili smišljajući kako da na konferencijama za novinare ne kažu ništa“.

Ponoš je naveo da Sajam nije bio bolnica, jer se tamo niko nije lečio, nego "prostor za izolaciju sa 700 kreveta, a ne 3.000, kako je vlast slagala".

“Da je neko stvarno planirao da to bude bolnica, ne bi tu ustanovu dao na upravljanje vojnom veterinaru koji se tokom karijere više bavio kvalitetom junećeg mesa nego zdravljem krava”, konstatovao je on.

Ponoš je istakao da je najveću štetu ugledu Vojske Srbije i tokom vanrednog stanja “već standardno“ naneo ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Vulin je, smatra Ponoš, svojim poltronstvom nekompetentnošću, i glupošću neiscrpna inspiracija komičarima i razlog za sram ljudi koji nose uniformu dok je on ministar.

Ponoš je dodao da je Vučić maltretiranjem starijih građana i pretnjom tesnim grobljima pokušao da “zabašuri svoju neodgovornost sa početka priče i šenlučenja na konferenciji za novinare krajem februara“.

“Legenda kako je pazario respiratore po svetu je ili za saslušanje ili za lečenje. NJegova priča o angažovanju agenata BIA da čuvaju te respiratore po skladištima u svetu je priča za laku noć”, ocenio je Ponoš.

Pročitajte OVDE kako je Danica Grujičić lupila šamar farmaceutima.

Izvor: Nedeljnik/Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA