Najnovije

VLADIKA GRIGORIJE: Hvalite se sa 87 odsto glasova? Kupili ste, glupi ste (VIDEO)

"Uvek se setim razgovora kada su se završili neki lokalni izbori, pa se jedan hvali 'Mi smo u LJubinji dobili...' A ovaj drugi mu odgovara: 'Nismo dobili, kupili smo'. Hvaliti se da si dobio na izborima u 21. veku - 94, 96, 97 odsto, stvarno treba biti glup", reči su vladike dizeldorfskog i cele Nemačke Grigorija, koje nakon parlamentarnih izbora još jače odzvanjaju.

Čelnici Srpske napredne stranke predvođeni Aleksandrom Vučićem bili su puni sebe posle lokalnih i parlamentarnih izbora hvaleći se gde su sve pobedili. Predsednik Srbije je tako sa ponosom posle glasanja isticao da je njegova stranka ubedljivo pobedila, a da je posebno bila dominantna u Republici Srpskoj.

- Pobedili smo strahovito ubedljivo. Pobedili smo tako da smo u Republici Srpskoj, a izašlo je 87 odsto onih koji su se prijavili, imali 90 odsto glasova - rekao je Vučić, nakon čega je kao po komandi usledio aplauz čelnika Srpske napredne stranke.

I tu dolazimo do reči vladike Grigorija sa početka teksta. Da li je taj podatak o broju osvojenih glasova u 21. veku zaista za pohvalu?

- Uvek se setim razgovora kada su se završili neki lokalni izbori, pa se jedan hvali: "Mi smo u LJubinji dobili...". A ovaj drugi mu odgovara: "Nismo dobili, kupili smo". I tu je kraj, tu je demokratija došla do svoje suprotnosti, to više nema veze ni sa čim. Ali, hvaliti se da su dobio na izborima u 21. veku 94, 96, 97 odsto, stvarno treba biti glup - rekao je svojevremeno vladika Grigorije prilikom gostovanja u "Utisku nedelje".

Bez kazne za državu ako iznosi neistine o zarazi. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA