Najnovije

UREDNIK "VIDEO DOKAZA" PONOVO NAPADNUT ISPRED POLICIJSKE STANICE: Maltretirali ga, oduzeli telefon a onda mu isekli gume na autu (VIDEO)

Boško Dimitrijević, urednik Jutjub kanla "Video dokaz", koji se bavi kontrolom rada MUP-a tvrdi da je juče ponovo doživeo torturu odstrane policajaca ispred policijske stanice Voždovac. Dimitrijević kaže da je šutnut više puta i da mu je glava gurana u automobil, a tokom policiijske intervencije na njegovom automobilu su nožem isečene gume.

Boško Dimitrijević (Foto: Jutjub)

Dimitrijević je u izjavi za Pravdu rekao da je u policijsku stanicu Voždovac kako bi se raspitao o postupcima po pritužbama koje je ranije podneo, nakon čega je policajcima najavio da će ispred stanice snimati službena vozila i proveriti da li su registrovana. On kaže da je na parkingu snimio utomobil Vlade Srbije koji nije bio registrovan nakon čega mu je policajac oteo telefon, bacio ga na auto i izvršio pretres.

- Šutnuo me je više puta po nogama terajući me da ih raširim više nego što mogu, udarao me je kolenom u butine i udario glavom više puta o automobil. Telefon mi je oduzet ponovo bez obrazloženja za šta sam osumnjičen. Ponovo sam ušao u stanicu da bi podneo prijavu za novi napad, ali dok sam davao izjavu inspektorima na mom autu parkiranom u blizini policijske stanice isečene su nožem dve gume – kaže Dimitrijević koji sumnja da i iza toga stoje policajci.

Podsećamo da je Dimitrijević nedavno napadnut i ispred policijske stanice Rakovica kada su mu zaplenjeni telefon i kamera. O incidentima sa plicijom on je nadavno pričao u intervjuu za Pravdu i Helm Kast.

Snimak napada policije na Dimitrijevića u Rakovici pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA