Najnovije

KRIK TVRDI DA JE PREDSEDNIK LAŽOV: Vučić i njegova žena kupili dva stana u Belvilu?!

Zanimljiv je način na koji je Vučićeva supruga došla do stana u Belvilu i to bi u nekim zemljama bio signal tužilaštvu da malo pogleda celu tu stvar, kaže Stevan Dojčinović, glavni i odgovorni urednik KRIK-a, osvrćući se na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se njegova imovina nije uvećala od 2012. godine ni za dinar.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- Moja imovina se nije uvećala od 2012. godine, ni za jedan jedini dinar - izjavio je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

- To što je predsednik rekao nije tačno, on to stalno ponavlja, ali to je neistina. NJemu se jeste uvećala imovina, otkad je došao na vlast za dva stana i jednu garažu. Ta oba stana se nalaze u naselju Belvil, gde su prilično skuplji kvadrati. Garsonjeru je on kupio, a drugu njegova sadašnja supruga. Oba stana su jedan do drugog - kaže Dojčinović.

Glavni urednik KRIK-a iznosi da je Vučić kupio garsonjeru veličine 30 m2, dok je njegova supruga uzela stan veličine više od 100 m2.

- Ona je svoj stan kupila od jednog od novokomponovanih tajkuna, koji su posle dolaska Vučića na vlast postali stvarno bogati. To je biznismen Slobodan Kvrgić, koji je poznat po tome što je vlasnik radnja "Vin Vin" - izjavio je Stevan Dojčinović.

Snimak presretanja američkih aviona iznad Crnog mora pogledajte OVDE.

Izvor: Nova

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA