Najnovije

DAMASK ODGOVORIO VAŠINGTONU: Priznanje Trampa samo potvrđuje zločinačku aktivnost

Zvanično priznanje predsednika Donalda Trampa o nameri da ubije predsednika Sirije Bašara Asada samo potvrđuje zločinačku aktivnost SAD, koje pribegavaju istim metodama, kao i terorističke organizacije – ubistvima, mimo bilo kakvih međunarodnih pravila i principa radi sopstvenih interesa u regionu, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Sirije.

Sirija (Foto: Pixabay)

U saopštenju se takođe ističe da saopštenja administracije SAD-a o nameri ubistva predsednika Sirije govore o nivou političke etike, koja je zasnovana na zločinima radi postizanja sopstvenih ciljeva.

„Saopštenja američke administracije o nameri da ubije Asada očigledno govore o nivou razmišljanja i političkoj etici rukovodilaca te administracije. To samo govori o principu izvršavanja zločina u cilju postizanja sopstvenih ciljeva“, dodaje se u saopštenju.

Američki predsednik Donald Tramp je ranije saopštio da se zalagao za "smakne" sirijskog predsednika Bašara Asada kada su SAD imale priliku da ga ubiju. On je naveo da je bivši ministar odbrane DŽejms Matis bio protiv tog poteza i da ga je odgovorio.

Čime Turska preti Grčkoj, saznajte OVDE.

Izvor: Vostok

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA