Najnovije

ŠEŠELJ POKOPAO BAKIRA: Odgovor na vređanje Srba

Lider SDA Bakir Izetbegović u FTV Dnevniku rekao je da je srpski narod loš i tim činom nije mogao da sakrije mržnju prema Srbima i Republici Srpskoj što njemu nije strano, a lider radikala Vojislav Šešelj rekao je da su onda bosanski muslimani još gori, jer su nastali od Srba.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

- Kažu nema loših naroda ima samo loših rukovodstava. Nisam siguran! Jer, on (Milorad Dodik) se dodvorava jednom velikom broju ljudi koji žele balkansku politiku, koji žele sirovu politiku - rekao je tada Izetbegović u FTV Dnevniku.

Početkom godine je napomenuo kako je dobro održavati prijateljske odnose sa susedima, a prethodnom izjavom je pogazio ovu tvrdnju, kao i da Srbija i Hrvatska duguju izvinjenje BiH zbog onoga što su uradili devedesetih godina i da se te dve države i dalje paternalistički odnose prema BiH.

Predsednik SRS Vojislav Šešelj je rekao da Izetbegović ima potpuno pravo da su Srbi loš narod jer on to zna.

- Muslimani su od Srba postali, bosanski muslimani, tako da su oni još gori. Ne mogu biti bolji od onoga od čega su postali. Mogu biti samo gori. Mi kakvi smo da smo, oni su od nas postali. Prema tome, nisu nastali našim usavršavanjem, nego našim kvarenjem - prokomentarisao je Šešelj ovaj slučaj.

Šta je Dodik odgovorio Izetbegoviću, pročitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA