Najnovije

VLADO GEORGIEV: Svi vi koji se radujete što je Trampu ugašen Tviter, Fejsbuk… Ne razumete suštinu

Muzičara Vlada Georgieva, sudeći po objavama na Tviteru, iznervirala je odluka društvene mreže Tviter, da se američkom predsedniku Donaldu Trampu trajno oduzme nalog. On je situaciju uporedio i sa čuvenom knjigom Džordža Orvela „1984“.

Vlado Georgiev (Foto: Jutjub)

“Svi vi koji se radujete što je Trampu ugašen Tviter, Fejsbuk, Instagram… Ne razumete suštinu… nije u pitanju Tramp. U pitanju je bilo ko, ako nije deo svetske mašinerije i mafije… svi smo u problemu. Odavno pristajete da ne mislite svojom glavom i postajete miševi eksperimenta! 1984!”, napisao je Georgiev na Tviteru.

On je potom objavio još jedan status, navodeći da je u pitanju “cenzura govora i slobodne misli”.

“Da li ste svesni da likujete nad suspenzijom govora i da se radujete cenzuri? Shvatate li da već niko ništa ne sme da kaže? Jeste li shvatili da je ovo presedan ukidanja svake slobode? Čemu se radujete? Ukinuli su nam život kao onakav koji smo imali i to još niste shvatili?”, napisao je on.

Kompanija je ranije najavila da će trajno suspendovati Trampov lični nalog “zbog rizika od daljeg podsticanja na nasilje“.

Tviter je posebno napomenuo da bi Trampovi tvitovi objavljeni ranije mogli da se protumače kao podrška neredima koji su tokom proteklih dana izbili u SAD.

Gde je nestala Ana Brnabić, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA