Najnovije

Uspešno izveden performans pijanih tetki, murala i jaja, dok je Skupština ukidala i poslednje tragove slobode

Murali sa likovim srpskih generala stoje po Beogradu, a i širom Srbije godinama. Do sada nisu smetali nikome, osim tih nekoliko pojedinih pijanih tetki koje stoje iza kojekakvih inicijative omladine, ali one +40, 50, 60, večito uhlebljenih u NVO sektor finansiran preko nas, poreskih obveznika!

Vesna Veizović (Foto: Helm Kast)

Piše: vesna Veizović, urednik portala Vaseljenska

I ta smetnja se sastojala preko medijskih prepucavanja, nekih izjava na koje verovatno niko nikad ne bi ni obratio pažnju da ne treba skrenuti pozornost sa nečeg zaista bitnog.

To se desilo juče!

Dok je javnost bila zaokupljena jednom apsolutno nebitnom Aidom Ćorović kako gađa jajima mural srpskog generala Ratka Mladića! Zbog najavljenog događaja na ulice Beograda izašli su kordoni policije, mediji su ispratili tu „napetu“ situaciju, nakarikirano napetiju nego proteklu gej paradu.

Jedni mediji su „napali“ Vulina, Vučića, kao tobož neke nacionaliste koji brane lik i delo generala koji je po navodima pijanih tetki počinio genocid u Srebrenici, drugi su opravdavali njihov naciJonalizam navodeći da nije u pitanju nikakva odbrana Ratka Mladića, već očivanje reda i mira.

Jer naravno da su za javni red i mir daleko opasnije tri pijane tetke u vidu Pešićke, Kandićke i Ćorovićke, nego primera radi, stotinu migranata koji su već godinama okupirali park kod Ekonomskog, gde noću samo retki prolaze. Tu nema kordona policije, zapravo tu retko kad i prolazi policija.

Iza svega, u toku tog sveopšteg „haosa“, Skupština Srbije svojim građanima, za čiju bezbednost neizmerno brine, smakla je još jednu rupicu na kaišu slobode i slobodne volje, ukinuvši obavezan cenezus za izlazak potrebnog broja glasača na referendum!

Mislite li da je to neka nebitna stavka? Ili da je zaista bitnija kofa kreča, eto ipak policija nije uspela da odbrani mural srpskog generala, na slici na zidu od činjenice da je od juče slobodan izbor postao – misaona imenica.

To što će koliko sutra neko drugi odlučiti za nas, a u naše ime, da se odričemo Kosova i Metohije, da je vakcinacija obavezna, da će Rio Tinto, kojekakvi Ziđini i ostali trovači otvarati rudnike i eksploatisati sve što se može i izvaditi, ali i zatrovati na tlu Srbije, nije dovoljno bitno.

Doduše, što reče jedna tviterašica: Ne brinite narode, ona Aida Ćorović koja je do pre par dana tražila posao, od juče je zaposlena!

I dok smo se svi mi zamajavali glupostima, a neki čak i tapšali policiji što je neko konačno uhvatio jednu od pijanih tetki i priveo je, upravo je baš u toku tog cirkusa Skupština usvojila izmene Zakona o referendumu, po kojem više neće biti potrebno da na njega izađe više od 50 odsto biračkog tela, što Aleksandru Vučiću širom otvara vrata za mahinacije oko svega!

Još da živimo u nekom normalnom svetu, pa da konstatujemo kako su „borci za ljudska prava“ upravo bili ti koji su ih potpuno ukinuli!

Britanska doktorka iznela šokantne podatke o nus pojavama od vakcina, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Vaseljenska

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA