Najnovije

I OVO SE KONAČNO DESILO! Tara i Ša se poljubili! Reper nije mogao da skine ruke sa svoje devojke, sve pucalo od strasti! (FOTO/VIDEO)

Nakon nežnosti ispod pokrivača, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša započeli su novu dramu. Naime, oni su počeli da se guraju u krevetu, a Simova je sve vreme naskakala na njega, pokušavajući da ga poljubi.

Tara i Ša (Foto: Jutjub)

U jednom je momentu Tara legla preko njega, uhvatila ga za glavu, pa pokušavala da ga poljubi, dok joj je on zamerao kratku majicu, koja joj je tada otkrivala međunožje.

Svađa je bila sve žustrija, pa su polako i budili zadrugare. Međutim, onda je došlo do neočekivanog preokreta, pa su se i smuvali zvanično.

Podsetimo, pre samo pre dana oglasio se reperov brat.

- Želim da potvrdim da Ivana hoće da se razvede, to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, to će oni rešiti kad izađe. I da zna, šta god da se desilo tamo, mora da izdrži, da bude jak, a mi ćemo uvek biti uz njega kao njegova porodica, da mu pomognemo da sve to prebrodi - poručio je Nenadov brat Predrag.

S obzirom na to da Ivana, Nenadova još uvek zakonita supruga, ne želi da se oglašava za medije, ovo je prvi put da je neko iz reperove porodice potvrdio da će do razvoda ipak doći.

Paula izgubila kontrolu. Šamarala Frana, obezbeđenje reagovalo više puta. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA