Najnovije

MAJA JEDE IZMET, PAULA SLINE, A MILJANA VRŠI NUŽDU U KREVETU! Štrokavim zadrugarkama ni korona ništa ne može!

Učesnice "Zadruge 4" bi pobedile u svakom takmičenju bizarnosti i aljkavosti, jer nemaju stida! Devojke iz rijalitija su toliko štrokave da se ne libe da jedu izmet i sline, spavaju u mokraći i crvima, nose tuđi donji veš...

Jedu izmet, sline, piške u krevet (Foto: Jujub)

Maja Marinković, Paula Hublin, Miljana Kulić i Monika Horvat prednjače kad je reč o gadostima koje bez blama rade pred kamerama TV Pink.

Tako je na društvenim mrežama postao pravi hit snimak na kom Maja jede sopstveni izmet! Ona je sedela na ve ce šolji, a zatim uzela deo svoje velike nužde, omirisala ga i progutala. Zbog toga je Milan Janković Čorba i rešio da okonča vezu sa starletom.

- Nisam znao da jede govna, sad čujem od zadrugara da napolju ima taj klip. Čim sam to saznao, udaljio sam se od Maje - kazao je Čorba, dok je Marinkovićeva ćutala spuštene glave.

Skandal je nastao i oko Pauline navike da jede sline. I ovo je takođe među prvima otkrio Čorba, a to je potvrdilo još nekoliko zadrugara. Hrvaticu, koja je odnedavno u vezi sa Vladimirom Tomovićem, nije mnogo pogodilo to što se otkrilo da ima gadnu naviku i nadimak Slina.

- Pa šta ako jedem sline? Svi to rade! Nije me sramota! Ovde čine mnogo gore stvari, pa niko ne priča o tome. Pojedine devojke mrzi da peru veš, pa su bacile gaće, a ukrale moje - branila se Paula, na šta je Vladimir dodao da će je šutnuti istog momenta kad to bude uradila pred njim.

Pored Maje i Paule, nastrane postupke ima i Miljana Kulić. Problematična Nišlijka je legla u krevet koji deli sa Mišelom Gvozdenovićem, skinula pidžamu i namerno se popiškila kako bi ga naterala da ga napusti! Potom je ustala i pevačevom majicom obrisala vaginu.

- Nisam piškila u krevet, već sam prosula vodu - pravdala se Kulićeva, ali je Gvozdenović otkrio da je posteljina smrdela na mokraću i dodao:

- To je namerno uradila! Desilo se nekoliko puta da se slučajno umokri. Kad se probudi, vidi da se upiškila, a nastavi da spava u mokraći!

Osim što se briše Mišelovom majicom, Miljana je uništila i belu duksericu bivšeg momka Danijela Višića. Rijaliti zvezda je izvršila veliku nuždu, a zatim duksom obrisala zadnjicu i šokirala celu javnost!

Monika spava u crvima

U katastrofalnim uslovima spava i Monika Horvat, poznata po tome što sakuplja gomilu hrane oko kreveta. Nekoliko zadrugara je pre nekoliko dana sređivalo spavaću sobu, a kad su podigli njenu posteljinu, ugledali su crve!

- To su proteini! U tome nema ništa loše! Plašite se malih, slatkih crvića - smejala se Monika na račun svoje aljkavosti.

Isplivali dokazi da Tara koristi drogu. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA