Najnovije

NAJUSAMLJENIJA ŽENA NA SVETU U STRAHU OD STRAŠNOG OČEVOG PROROČANSTVA! Zbog onog što joj je rekao na samrti

Pre svoje smrti otac Agafje Likove (77), koji je sa svojom staroveračkom porodicom živeo kao pustinjak u sibiriskoj zabiti u kojoj se Agafja i rodila, prorekao je ćerki budućnost, a upravo je to proročanstvo sada za Agafju postalo aktuelno.

Agafja Likova (Foto: Jutjub)

Starac je na samrti rekao ćerki da joj "vidi smrt daleko od rodnog mesta", pa zato ova, kako je mnogi zovu "najusamljenija žena na svetu" ne želi da se preseli u Moskvu. To je saopštila mitropolitu Korniliju, koji je došao u njenu novosagrađenu kuću u sibirskoj republici Hakasiji.

Naime, Agafji je ponuđeno da se preseli u Moskvu, ali ona je to odbila, pre svega, iz straha da se ne obistini očevo predviđanje.

- Ove godine se navršava 40 godina otkako je Agafja ostala sama, nakon smrti roditelja, braće i sestara. Ova kuća je za nju velika radost. Rekao sam joj: "Hajde da te vodimo u Moskvu, imamo staroverski centar, živećeš tamo". "Ne, ne idem nikuda, otac (otac) mi je rekao: "Ako odeš odavde, propašćeš - citiraju RIA Novosti mitropolita Kornilija. Po njegovom mišljenju, Agafja Likova živi tačno onako kako bi trebalo da žive hrišćani. U trudu i molitvi.

Razgovor o preseljenju u glavni grad vodio se kada je mitropolit došao da osveti njen novi dom izgrađen u tajgi u decembru 2020. donacijom milijardera Olega Deripaske.

Otac Likove pobegao je u Sibir 1937. godine od progona sovjetskog režima. Deca su mu se rodila u izolaciji. Pronašli su ih geolozi 1978. godine. Preživela je samo Agafja.

Izvor: Informer
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA