Najnovije

Emil Vlajki: Antrisrpski fašizam

(Treći komentar o Đokovićevom stradanju)

Piše: Emil Vlajki

Nedjelja, 16. siječanj 2022.

Bio sam se zakleo da ni riječi više neću napisati o Đokoviću. Jasno rekao u svom prvom komentaru nakon njegovog pritvora u Australiji i navodne pravne bitke koja se tamo vodila, naizgled između izvršne i sudske vlasti. Tada sam napisao: NE SUDI SE ĐOKOVIĆU NEGO SRBINU I SRPSTVU.

Nakon što mu je po drugi put poništena viza, napisao sam: SAMO MRTAV SRBIN JE DOBAR SRBIN.

Mislio sam, da će me ljudi ozbiljno shvatiti i da će uvidjeti da se satanizacija Srba nastavlja i da neće prestati čak i kad više ne bude ni jednog jedinog Srba u svijetu. Dobri primjeri za to su Hrvatska i BiH Federacija. U Hrvatskoj su Srbi svedeni na manje od 3%, i što ih je manje, antisrpska histerija je sve veća. Ista stvar je u Federaciji. I tamo ima manje od 3% Srba, ali izgleda da je muslimanima/Bošnjacima i to previše.

Kod Anglosaksonaca, politika i sudstvo čine jedno, te su, u slučaju Đoković, izveli komediju za svjetsku javnost

Elem, povodom konačnog odbijanja vize Đokoviću i njegove deportacije, pričam sa Goranom koji ima malu knjižaru, Romanova knjiga, u kojoj se mogu kupiti djela o pravoslavlju. Veli on meni kako je Đoković izgubio bitku na sudu.

Jesi li naivan ili glup, kažem mu. U bijesu postajem etnorasista. Samo Srbi mogu vjerovati da se tamo vodila neka pravna bitka između pravosuđa i države. Nastavljam. Tamo su sudstvo i politika spojeni pupčanom vrpcom. Izveli su komediju za javnost kako su, eto, međusobno suprotstavljeni, a cilj im je bio da Đokovića, koji je simbol srpstva u svijetu, do kraja ponize. Da mu dokažu da netko može biti slavan, bogat i talentiran, ali ako je Srbin, da je za njih obično đubre kojeg će, kada im se prohtije, baciti u kantu za smeće. Da Srbe po ćefu, po volji, mogu bombardirati, sankcionirati, demonizirati i ponižavati

Stvarno si glup kada vjeruješ u njihovu pravičnost, posebno anglosaksonsku (Britanija, SAD, Australija), protestantsku. Nisu se libili da pobiju Indijance i Aboriđine i da na tim zločinima zasnuju svoje postojanje. Znaš li da je za vrijeme NATO agresije na Jugoslaviju/Srbiju, 1999. godine, 92% bombi bilo bačeno od strane Amerikanaca i Engleza.

Plan: Vojna okupacija Republike Srpske i hapšenje sadašnjih vlasti

Velim Goranu, pogledaj što se događa u Republici Srpskoj koja je htjela biti slobodna. Protestantski Amerikanci su ti koji su joj nametnuli sankcije, a njima se misle pridružiti protestantska Velika Britanija i protestantski dio Njemačke, ma kako god da se sada politički zove, nekadašnjeg Trećeg Rajha.

Po mom dubokom uvjerenju, a o tome je već pisano prije mene. Ovdašnjim vlastima je iz Srbije rečeno da se sprema NATO okupacija Republike Srpske, a SAD komandiraju vojnim dijelom te organizacije, da će padobranci zauzeti Banja Luku i zatvoriti člana Predsjedništva BiH iz ovog entiteta, a možda bude eliminiran tijekom akcije, te da ga Rusi neće spašavati.

U javnosti je to predstavljeno: Treba smiriti situaciju, a Srpska će dobiti i neke pare.

I sada, ovaj se prepao, tko ne bi, i hoće da porekne sve što je pokušao uraditi na vraćanju nadležnosti. Zaboravio je na Incka i njegov rasistički zakon, zaboravio je na nepravedni Ustavni sud gdje sjede trojica antisrpskih sudaca, a traži i da se Srbi vrate u zajedničke institucije. Anglosaksonci su ga ponizili kao i Đokovića.

Osobno mislim, da je to blef koji je došao iz Srbije i da mu je ON povjerovao.

Što bilo da bilo, ima ona stara narodna: Ne vadi mač iz korica ako ga ne misliš upotrijebiti!

BOŽE PRAVDE!

Predhodne tekstove Emila Vlajkija čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA