Najnovije

VACIĆ STARTOVAO IZ NIŠA: Da sam ja predsednik Srbija ne bi uvela sankcije Belorusiji

Lider Srpske Desnice Miša Vacić započeo je danas u Nišu kampanju za predsedničke izbore koji se u Srbiji održavaju 3. aprila.

Vacić je obišao Niš i održao sastanak sa članovima Gradskog odbora Srpske Desnice i okupljenim građanima. Na konferenciji za mediji održanoj u stranačkim prostorijama on je rekao da mu je primarni cilj da insistucija Predsednika Srbije bude vođena isključivo voljom građana Srbije, a ne “kao do sada” voljom stranih Ambasada.

- Moj prioritet je vraćanje suverenosti instituciji Predsednika Republike Srbije i našoj državi – rekao je Vacić.

Kao primer za svoje reči Vacić je naveo promenu Ustava po nalogu Venecijanske komisije i nastavljanje pregovora sa Albancima uprkos činjnici da ta strana nije ispunila ni jednu tačku iz Briselskog sporazuma.

- Da sam ja predsednik Ustav ne bi bio promenjen, ne bi bilo daljih razgovora dok Albanci ne ispune sve što su prihvatili, a sankcije Belorusiji nikada ne bi bile uvedene - objasnio je Vacić.

On je još jednom pozvao patritske snage na ujedinjenje i formiranje jedinstvene liste za parlamentarne izbore tvrdeći da bi takva lista imala dvocifren procenat glasova i bila druga po broju poslanika, odmah iza koalicije okupljene oko SNS. Vacić je narednih dana kampanje takođe obilaziti gradove i opštine na jugu Srbije

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA