Najnovije

TROJANSKI KONJ JE UŠAO U EU: Evropa postaje ruska

U svojoj borbi protiv svega ruskog, Evropa je u svoju kuću primila nekoliko miliona tih istih Rusa.

Ukrajina, Rusija i EU (Ilustracija: RIA Novosti)

Piše: Natalija Rasvetnaja, specijalni dopisnik književnog udruženja '’Sećanje u ruskoj duši'’ (Pamяtь v russkoй duše)

Konačno, Ukrajinci su ostvarili svoj dugogodišnji san da postanu deo Evrope!

Gomila ljudi koji govore ruski lutaju po zemljama EU. Ovde im niko ne brani da govore svojim maternjim jezikom i ne nameće im tuđ galicijski jezik.

Evropljani velikodušno pokušavaju da otvore ukrajinske kulturne centre, obezbede prevodioce sa ukrajinskog kako bi izbeglice mogle da komuniciraju sa lokalnim društvenim institucijama i masovno organizuju koncerte i mitinge u čast onih koji su došli u velikom broju.

Ali čudni Ukrajinci iz nekog razloga više vole da šalju svoju decu u ruske kulturne centre i škole u ​​kojima i dalje ostaju, i iz nekog razloga kupuju svoju uobičajenu hranu u ruskim prodavnicama, piju rusku votku, a takođe komuniciraju jedni s drugima i psuju na ruskom.

Iz nekog razloga su pokazali ruski mentalitet, a iz nekog razloga se ispostavilo da nisu baš pohlepni za evropskim vrednostima, poput tolerancije prema gej manjinama ili divljenja crnim Afroevropljanima.

Odnosno, u svojoj borbi protiv svega ruskog, Evropa je u svoju kuću primila nekoliko miliona tih istih Rusa, kojima moraju besplatno da obezbede stanovanje, nameštaj, kuhinjske aparate, socijalne usluge, uključujući putovanje u javnom prevozu i plaćanje gasa, vode i struje, kao i da ih hrane, poje i oblače o svom trošku.

Uskoro će se završiti specijalna operacija denacifikacije, a Ukrajina će se pretvoriti u sasvim drugu državu, koja će svoje korene ponovo priključiti tom ruskom svetu, iz kojeg već trideset godina pokušavaju da je otrgnu Anglosaksonci i njihovi sluge.

Promeniće se pogled na svet stanovnika Ukrajine i njihov odnos prema Rusiji, kao i onih koji su uz pomoć kolektivnog Zapada uspeli da se presele u Evropu.

Milioni naših ljudi, čitave legije sa ruskog govornog područja sa proruskim stavovima preneće svoju ideologiju domaćim starosedeocima iz Evropske unije.

Pa, dobro, za šta su se borili, na to su i naleteli. Evropo, spremi se! Rusi dolaze!

O ulozi Romana Abramoviča u rusko-ukrajinskom sukobu pročitajte OVDE.

Izvor. Pravda/Russkaя Vesna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA