Најновије

ТРОЈАНСКИ КОЊ ЈЕ УШАО У ЕУ: Европа постаје руска

У својој борби против свега руског, Европа је у своју кућу примила неколико милиона тих истих Руса.

Украјина, Русија и ЕУ (Илустрација: РИА Новости)

Пише: Наталија Расветнаја, специјални дописник књижевног удружења '’Сећање у руској души'’ (Память в русской душе)

Коначно, Украјинци су остварили свој дугогодишњи сан да постану део Европе!

Гомила људи који говоре руски лутају по земљама ЕУ. Овде им нико не брани да говоре својим матерњим језиком и не намеће им туђ галицијски језик.

Европљани великодушно покушавају да отворе украјинске културне центре, обезбеде преводиоце са украјинског како би избеглице могле да комуницирају са локалним друштвеним институцијама и масовно организују концерте и митинге у част оних који су дошли у великом броју.

Али чудни Украјинци из неког разлога више воле да шаљу своју децу у руске културне центре и школе у ​​којима и даље остају, и из неког разлога купују своју уобичајену храну у руским продавницама, пију руску вотку, а такође комуницирају једни с другима и псују на руском.

Из неког разлога су показали руски менталитет, а из неког разлога се испоставило да нису баш похлепни за европским вредностима, попут толеранције према геј мањинама или дивљења црним Афроевропљанима.

Односно, у својој борби против свега руског, Европа је у своју кућу примила неколико милиона тих истих Руса, којима морају бесплатно да обезбеде становање, намештај, кухињске апарате, социјалне услуге, укључујући путовање у јавном превозу и плаћање гаса, воде и струје, као и да их хране, поје и облаче о свом трошку.

Ускоро ће се завршити специјална операција денацификације, а Украјина ће се претворити у сасвим другу државу, која ће своје корене поново прикључити том руском свету, из којег већ тридесет година покушавају да је отргну Англосаксонци и њихови слуге.

Промениће се поглед на свет становника Украјине и њихов однос према Русији, као и оних који су уз помоћ колективног Запада успели да се преселе у Европу.

Милиони наших људи, читаве легије са руског говорног подручја са проруским ставовима пренеће своју идеологију домаћим староседеоцима из Европске уније.

Па, добро, за шта су се борили, на то су и налетели. Европо, спреми се! Руси долазе!

О улози Романа Абрамовича у руско-украјинском сукобу прочитајте ОВДЕ.

Извор. Правда/Русская Весна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА