Najnovije

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK - LIKVIDIRANA POZNATA SNAJPERISTKINJA: Ubijala je Ruse iz zadovoljstva, sada je kraj (FOTO/VIDEO)

Tokom tekuće operacije oslobađanja Mariupolja, DNR i ruski borci su uništili poznatog ukrajinskog snajperistu, koji je uzeo mnoge živote branilaca Donbasa.

Foto: Ministarstvo odbrane Rusije

Pretpostavlja se da se može govoriti o čuvenoj ukrajinskoj kazniteljici, 42-godišnjoj Eleni Bilozerskoj.

Nedavno je početkom februara britanski tabloid „San“ ispričao kako ukrajinski snajperista ubija „ruske separatiste“ u Donbasu i bez daha citirao sumanute izjave Bilozerske: „Duševne muke zbog ubistva osobe izmislili su ljudi daleko od rata. Naoružani neprijatelj nije osoba, već meta. A ako je meta pogođena, osećam zadovoljstvo dobro obavljenog posla.”

Bilozerskaja je započela svoju kriminalnu karijeru kao militantni dobrovoljac, a zatim se pridružila marinskom korpusu Oružanih snaga Ukrajine.

Vojska DNR objavila je dokumente o nekim od odvratnih nacista iz puka Azov ubijenih u Mariupolju. Među njima je i karta „Osa“ (A. Litvinjenko), koja izgleda kao uništeni snajperista.

Više o tome u snimku koji je prikladan za punoletne osobe:

Portal "Southfront", pozivajući se na izvore iz armije DNR, navodi da bitka za Mariupolj nije ni blizu kraja i da Ukrajinci i dalje drže veliki deo grada, veći od 20 procenata kako navode pojedini ruski mediji. Više o tome saznajte OVDE.

Izvor: srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA